Ronald Prent

Stoelen gekocht

Gerrie Drenthen

Ruime keus, vriendelijke prijzen en prima service

vos

Zeer goed

Het was onze eerste aankoop bij pronto,maar het was perfect. Goed advies. vlotte verkoopsters. en toch niet opdringerig.
Wij zullen zeker eens terugkomen.

W vos staphorst

M. Fledderus

Prettige sfeer waarin men ongestoord rustig kan ronddwalen zonder hinderlijke verkopers in je nek te hijgen. Heb je een advies of informatie nodig dan is er gelijk iemand bereid je te helpen.

Men zou de bezorgkosten eens onder de loep moeten nemen. Ze rekenen nu 60 euro standaard. In mijn geval was het slechts 10 km en daarom heb ik zelf vervoer geregeld maar had het liever laten... Men zou de bezorgkosten eens onder de loep moeten nemen. Ze rekenen nu 60 euro standaard. In mijn geval was het slechts 10 km en daarom heb ik zelf vervoer geregeld maar had het liever laten bezorgen als de kosten "normaal" waren geweest. Denk aan 20 euro bijvoorbeeld. Daar scoor je me denk ik.

JP Kuhlmann

Prettige omgeving en dito personeel.

Riet Spijkerman

Toevallig 14 maart 2015 bij het bedrijf in Rogat geweest, om mijn beklag te doen over een net aangekochte bank en stoelen. De foto, s w orden opgestuurd. Ik werd hier uitermate beleefd en zeer... Toevallig 14 maart 2015 bij het bedrijf in Rogat geweest, om mijn beklag te doen over een net aangekochte bank en stoelen. De foto, s w orden opgestuurd. Ik werd hier uitermate beleefd en zeer vrienedelijk ten woord gestaan.

Kennis van zaken. Zeer vriendelijk personeel

Jeroen

Wij hadden wat problemen met de eetkamerstoelen
Maar het probleem is netjes opgelost.

Susanne

We werden correct en vriendelijk geholpen.

De meeste artikelen waren op voorraad, en konden we dus meenemen op het moment wat ons het beste uitkwam.

Kragt

nee

nee

Johan en Janneke van Dorth

Maar 1 woord: PRIMA!

Heel vriendelijk personeel, leuk assortiment en heel betaalbaar.

We kunnen echt niks bedenken.