Zeer goed geholpen niets was ze teveel
heel goede uitleeg

vriendelijke uitstraling

JvdP

Naar mijn smaak te weinig winkelpersoneel aanwezig.
Verder helemaal tevreden.

Goede voorlichting

Attent zijn op de klanten.

n duijkers

Ik heb bij pronto een bank gekocht. Prima persoonlijk advies mèt koffie. Geen aanbetaling bij bestellen. Gunstige levertijd. En dan ook nog gratis een aanhanger te leen om de bank op te halen!... Ik heb bij pronto een bank gekocht. Prima persoonlijk advies mèt koffie. Geen aanbetaling bij bestellen. Gunstige levertijd. En dan ook nog gratis een aanhanger te leen om de bank op te halen! Kortom: ik ben zeer tevreden!

Klantvriendelijkheid/service/gratis aanhanger te leen

Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast waren ze goed op de hoogte van de mogelijkheden. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Netjes en in overleg is alles mogelijk

Charlotte

Prima, goed geholpen.

Zeer vriendelijk te woord gestaan en fijn met ons mee gedacht ! Top!

Lysanne

Goed, veel hulp

de uitstraling van de pronto-afdeling!

Misschien iets beter adviseren in het maken van een keuze tussen woonartikelen, bv met kennis die je als klant niet hebt.

Rik

gewoon goed

voor filiaal Meppel gewoon zo doorgaan
Wat betreft voorraad check via internet slecht is gewoon niet goed bijgewerkt.

Onze bank een paar jaar geleden bij Pronto Emmen gekocht en onlangs een stoel bij Pronto Meppel. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Ruime keuze, duidelijk opgesteld in de winkel met aantrekkelijke... Onze bank een paar jaar geleden bij Pronto Emmen gekocht en onlangs een stoel bij Pronto Meppel. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Ruime keuze, duidelijk opgesteld in de winkel met aantrekkelijke aankleding. Personeel geeft deskundig en eerlijk advies. Levertijd was ontzettend snel. Bij het afhalen waren ze vriendelijk en behulpzaam.

- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Ruime keuze
- assortiment is duidelijk opgesteld in de winkel met aantrekkelijke aankleding
- Personeel geeft deskundig en eerlijk advies - Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Ruime keuze
- assortiment is duidelijk opgesteld in de winkel met aantrekkelijke aankleding
- Personeel geeft deskundig en eerlijk advies
- Levertijd was ontzettend snel
- Bij het afhalen was personeel vriendelijk en behulpzaam.

Ingang naar de winkel gezien vanaf de hoofdentree wellicht nog iets duidelijker maken, maar dit vind ik echt een minimaal aandachtspuntje.