Klaas Snijder

Snelle goede levering zelfs buiten openingstijden magazijn. dus ook nog tijd voor individeuele klant

gaan zelfs i op individuele wensen mbt afhaal

Men mag je sneller benaderen als je daadwerkelijk naar iets op zoek bent

Fam Mendel

We hebben een prettig ervaring gehad met het bedrijf ,bij het uit zoeken werden wij goed geholpen . Bij de levering even eens. De producten waren goed ingepakt en zag er allemaal netjes.

zie hier boven

Rianne van Egten

Gezellige sfeervolle winkel, klantvriendelijk, stellen zich heel flexibel op, heb zelf via de telefoon en later via de mail mijn bank besteld. Toen ik vervolgens eerder dan verwacht bank wilde... Gezellige sfeervolle winkel, klantvriendelijk, stellen zich heel flexibel op, heb zelf via de telefoon en later via de mail mijn bank besteld. Toen ik vervolgens eerder dan verwacht bank wilde afhalen werd dat allemaal zo geregeld zonder moeilijk gedoe! Super hoe t geleverd word ook, goed verpakt!

Goede diversiteit in het assortiment! Voor ieder wat wils!

Pas nadat wij onze bank besteld hadden ontvingen wij zo ineens ook reclamefolders! Nu kijk ik elke keer even of er nog iets leuks bij staat! Dus wellicht is uitbreiden van het foldergebied en meer... Pas nadat wij onze bank besteld hadden ontvingen wij zo ineens ook reclamefolders! Nu kijk ik elke keer even of er nog iets leuks bij staat! Dus wellicht is uitbreiden van het foldergebied en meer gebruik van facebook iets om aan te werken!

martin blum

Prima ervaring, we konden het precies zo krijgen als wij het wilden hebben

Goed geholpen, goede service. Eerst een offerte daarna kan je goedkeuring geven.

Ruim assortiment
Vriendelijk personeel

Ze hadden mij gebeld dat stoelen binnen zijn.
Gemiste oproep zonder voicemail

Kunnen ze beter voicemail inspreken

brand

Wij hebben goede ervaring met Pronto Wonen

goed

AA Keizer

Goed bedrijf en veel keuze in leuke meubelen voor een aantrekkelijke prijs

veel keuze voor een aantrekkelijke tijd

Hadden een stoel besteld duurde een maand voor deze klaar was.En een aanhangwagen besproken .
Op de dag dat we de aanhangwagen nodig hadden,was de directeur er met de aanhangwagen vandoor. Daar sta je dan als klant .Gelukkig paste de stoel net in onze hatchback..Maar afsraken maken is geen sterk punt van Pronto

Soentpiet

We kwamen hier toevallig terecht, maar zijn zeer te spreken over de zaak.

We zijn een aantal keren geweest voor we onze definitieve keuze maakten, maar werden steeds weer vriendelijk en deskundig geholpen.