Conen P

Wij komen er graag, vriendelijk en vakkundig personeel.

Zie voornoemde

Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u ons zo graag bezoekt! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Van tuijl

Heel goed

Heel goede verkoopster,nam alle tijd,niet opdringerig,en vriendelijk

Deze jonge verkoopster in dienst houden

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe relax-fauteuil! Wij wensen u hier veel plezier mee!...

Schouw

Goed en netjes geholpen

Prijs kwaliteit, goede informatie zelfs de kleine lettertjes werden doorgenomen

Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Pronto Wonen...

hoogendoorn

Positieve vrolijke ervaring

zeer behulpzaam en vriendelijk personeel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Cécile

Zeer aardige en hulpbereide verkoper die alle tijd voor mij had

Heel vriendelijk verkoper.

Geen idee

Beste Cécile,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat goed om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad bij ons. Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe relaxfauteuil!
Met...
Beste Cécile,

Monique

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Beste Monique,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Met...
Beste Monique,

Heltzel

Heerlijke winkel

Heel leuk perseneel

Iets meer in de aan bieding hi hi

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Pronto Wonen...

Akkermans

Het bedrijf is oke

goede hulp

alles is oke

Beste meneer Akkermans,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Met vriendelijke groet,...
Beste meneer Akkermans,

Slordige werkwijze

Assortiment

Snelheid en nauwkeurigheid bij bestellingen. Een keer iets weg laten zetten was daarna aan iemand anders verkocht waardoor ik verder moest rijden en meer voor de producten heb moeten betalen. En nu... Snelheid en nauwkeurigheid bij bestellingen. Een keer iets weg laten zetten was daarna aan iemand anders verkocht waardoor ik verder moest rijden en meer voor de producten heb moeten betalen. En nu is product niet besteld omdat medewerker mijn bestelbon kwijt was.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het uiteraard erg vervelend dat u niet tevreden bent over ons. Wij zullen uw verbeterpunten mee nemen om onze service hierop te kunnen verbeteren. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Fam. Smeets

Behulpzaam, vriendelijk

Vriendelijk, kennis, behulpzaam

Ik zou het niet weten

Beste familie Smeets,
Beste familie Smeets,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen