Goed advies en vriendelijk personeel
prettige winkel
n.v.t.
prettige winkel
n.v.t.
Je eerst aanspreken, en je verder eens rustig laten snuffelen .bij vragen fijn advies.
Beste klant,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat Monique u zo goed heeft geholpen. Wij wensen u veel plezier met uw barkrukken en we zien u graag weer terug in de winkel.
Met...
Behulpzaam
Beste meneer Romans,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo positief bent over onze collega's. Wij wensen u veel plezier met uw meubelen.
Pronto...
alles goed
Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Wat goed om om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe bank!
Met vriendelijke...
Alles perfect
Beste John,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn dat u zo enthousiast bent over ons! Wij hopen u vaker te mogen verwelkomen.
Pronto Wonen Sittard - Geleen
Goed advies
Eigenlijk niks
Beste mevrouw Pieters,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat uw ervaring in onze winkel zo positief is geweest. Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe relax fauteuil!...
Vriendelijk personeel
Is goed overzichtelijk, zou geen punt kunnen bedenken.
Beste klant,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel!
Pronto Wonen - Sittard - Geleen
Vriendelijk en behulpzaam
Ga vooral zo door
Zie 'ervaring'
Beste meneer van de Bool,
Wat een super leuke review om te lezen! Wij vinden het heel fijn om te horen dat onze collega Denise u zo goed heeft geholpen. Wij wensen u heel veel plezier met de...
Krijgt voldoende tijd om alle wensen te bespreken
Dat men ook in Sittard zou kunnen afhalen zou een verbetering zijn en in Sittard is geen WiFi beschikbaar dat is ook minder
Beste klant,
Fijn om te horen dat u de winkel als positief heeft ervaren! Wij zullen uw verbeterpunten meenemen. Verder hopen wij u vaker te mogen verwelkomen in onze winkel! Met vriendelijke...