H>Bosch

Positief

goede cominicatie

gewoon zo door gaan

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...

Peter Peerlings

We zijn perfect geholpen, goed advies, vriendelijk en ze nemen de tijd om iets uit te zoeken.

goed advies en vriendelijk personeel

nvt

Beste Peter,
Wat een fijne review om te mogen ontvangen! Wij zijn erg blij om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Verder wensen wij u alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Beste Peter,

Backhaus

Niet opdringerig klant vriendelijk

Geen tot nu toe, maar hoe kan ik mijn aankoop volgen ben de aankoop mail kwijt helaas

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Met vriendelijke groet,...

Vroemen

Goed bereikbaar

Weet ik niet

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe kast en salontafel!

Tjerk Van Eggelen

Zeer prettig geholpen, zowel door Trudy als haar collega’s..

Leuke meubels, goede service…

Nvt

Beste Tjerk,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in de winkel! Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe Barrio bank!
Beste Tjerk,

Dreessen

Korrect

Veel keus.

Weet ik niet

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is! Wij wensen u veel plezier met het nieuwe tv-meubel!
Pronto...

Lobbes

Klantvriendelijk

Opstelling producten in winkel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring bij ons hebt gehad! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Met vriendelijke groet,...

Proosten

Zeer positief

vriendelijke en deskundige adviseurs die ook voldoende tijd willen besteden aan de klant

nvt

Beste meneer Proosten,
Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke...
Beste meneer Proosten,

loes

Zeer goed

ze nemen de tyd top

ga zo door

Beste Loes,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe relaxfauteuil!
Pronto...
Beste Loes,

Colaris

Wij zijn zeer tevreden over de verkoopster " Trudy", ze nam alle tijd om ons te informeren over de aankoop en de mogelijkheden.

Zeer nette en overzichtelijke indeling ondanks het grote aanbod.

Deze hebben we niet.

Beste meneer Colaris,
Bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Trudy! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoel!
Beste meneer Colaris,