Prima service, vriendelijk personeel
Reactie Pronto Wonen Sittard-Geleen:
Beste Sylvie,
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eettafel!
Pronto Wonen Sittard-Geleen
Beste Sylvie,
Pronto Wonen Sittard-Geleen
Vriendelijk met veel geduld.
Zo doorgaan
Beste mevrouw Mulders,
Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent met de aankoop van uw relaxfauteuil! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Pronto Wonen...
Prettig en vriendelijk personeel
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Trudy! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en het vloerkleed!
Met...
Deskundige verkoopsters.
Houden zo.
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Pronto...
Veel keus en vriendelijk personeel
Beste Barbara,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eettafel! Wij wensen u hier veel plezier...
Je kan op je gemak rondkijken. Alles staat duidelijk opgesteld
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe fauteuil! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met...
klant vriendelijk en goed advies
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...
de omgang met klanten
nee
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels!
Met vriendelijke...
Zoals vermeldt
Afhandeling klacht
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in de winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Met vriendelijke groet,...
vriendelijk en behulpzaam
magazijn in Heerlen duidelijker aangeven nu weinig keus
Beste mevrouw School,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te verbeteren!...