Goede ervaring met deskundig en vriendelijk personeel
Vriendelijke personeel en behulpzaam op het juiste moment
Vriendelijke personeel en behulpzaam op het juiste moment
Meer voorraad
Vriendelijk en geduldig met uitleggen en diverse keren helemaal naar buiten gelopen met diverse stalen stof.
Bedankt voor het schrijven van deze review Jan! Als team vinden we het erg leuk om hier terug te lezen dat je winkelervaring zo prettig was. Veel plezier van je mooie nieuwe meubels 😊
~ Team...
Veel assortiment..veel variatie in kleur en stijlkeus.
Vriendelijk , niet opdringerig , zeer leuke verkoopster
bij verandering levering van de bestelling een snellere verwerking
Fijn dat jullie de perfecte relaxstoel uit hebben kunnen kiezen bij ons! Bedankt voor de review en misschien tot een volgende keer 😊
~ Team Pronto Wonen Sliedrecht online
Zijn er voor ons niet
De ruimte die we kregen om samen rustig rond te kijken en de meubels uit te proberen .
We vinden het als team leuk om hier te lezen dat onze service naar wens is geweest. Gezellig dat jullie bij ons in de winkel langskwamen om de nieuwe meubels uit te zoeken 😊
~ Team Pronto Wonen...
Goede berekening maken (en indien niet goed, deze fout dan niet laten betalen door de klant).
Alle tijd
Een waterdichte eindcontrole van de bestelling/factuur zou voorkomen dat er in ons geval een dag later gebeld moest worden voor een correctie. Klein detail, niks ernstigs, maar had voorkomen kunnen...
Bakje koffie aangeboden nog voor er een verkoopgesprek op gang was. Je voelt je welkom. Altijd wel een dame in de buurt voor een vraag. Je kan er vrij rondlopen zonder dat men op je nek springt. En...
Bedankt voor het delen van jullie winkelervaring! We zijn blij met al deze complimenten en nemen je feedback zeker mee in onze teambespreking 😊✨
~ Team Pronto Wonen Sliedrecht online
Artikel was niet voorradig met werd snel nagezonden