Vis

Wij hebben het bezoek aan Pronto Wonen in februari als bijzonder plezierig ervaren. We werden uitstekend geholpen en waren naar ons gevoel goed geslaagd.
De uitlevering van de door ons...
De uitlevering van de door ons bestelde items verliep echter heel wat stroever.
We moesten onze auto(busje) in een bijzonder smalle pijpenla manoeuvreren en onze items waren in de loods behoorlijk ingebouwd en waren daarom moeilijk bereikbaar voor het vrouwelijke loodspersoneel van Pronto. Dit kwam bij ons nogal vreemd over.
Bij thuiskomst hebben wij de zitelementen uitgepakt en hierbij bemerkten wij aan de onderkant van een zitelement een scheur door zowel de plastiek verpakking als door de stof onder het zitelement.
Ik heb dit de volgende dag direkt gemeld in Sliedrecht waarbij ik werd doorverwezen naar de website van Pronto waar een speciaal item voor schademeldingen is.
Ik heb deze schade met bijbehorende foto's hier op 29 mei aangemeld en volgens de site zou ik binnen 5 werkdagen bericht van Pronto krijgen. Helaas, tot op vandaag niets meer hierover vernomen.

Ons lijkt het zinvol bij uitlevering wat meer mankracht in te zetten.
Daarnaast graag schade tijdig en correct afhandelen.

Bij de aanschaf zijn we ontzettend goed en bekwaam geholpen.

Veenman

Prima ervaring

Zeer klantgericht en behulpzaam

Snellere levertiiden

Goed geholpen

Korevaar

Erg aardig personeel

Voor sterk mannelijk personeel zorgen in het magazijn die de klant kan helpen met laden. En dit niet door "klein en iel" winkelpersoneel laten doen met hun mooie representatieve kleding.

De prijs

Vriendelijk te woord gestaan maar onduidelijke informatie. Voorraad was niet kloppend in Den Bosch, volgens de website zou dit artikel op voorraad zijn maar bleek niet het geval. Doorverwezen naar... Vriendelijk te woord gestaan maar onduidelijke informatie. Voorraad was niet kloppend in Den Bosch, volgens de website zou dit artikel op voorraad zijn maar bleek niet het geval. Doorverwezen naar Eindhoven, daar zou er 1 staan maar toen we deze wilden gaan halen werden we gebeld toen we onderweg waren dat deze toch niet meer op voorraad was in magazijn. Geadviseerd gekregen om online te bestellen, uiteindelijk konden we deze binnen 1 week in Sliedrecht ophalen.

duidelijkheid voorraad zowel online als in winkel zelf.

Mooie winkel, fijn dat het al gebouwd ingepakt was (dus geen bouwpakket), vriendelijk personeel.

Prettige en informele sfeer, afspraken nagekomen.

Duidelijk aangeven dat "op voorraad" betekent "in het magazijn ergens anders" en dat het magazijn op maandag dicht is.

Leuk assortiment, redelijke prijs, snel leverbaar.

Roelands

Erg fijne hulp in de winkel, verkoper dacht mee met onze wensen. Bezorgers waren ook erg vriendelijk en hebben zelfs nog wat geholpen met montage. Sowieso erg mooie meubels, prettig hier gekocht te... Erg fijne hulp in de winkel, verkoper dacht mee met onze wensen. Bezorgers waren ook erg vriendelijk en hebben zelfs nog wat geholpen met montage. Sowieso erg mooie meubels, prettig hier gekocht te hebben.

Lange levertijd

Behulpzaam
Meedenkend
Vriendelijk

Goed.

Een betere / duidelijkere tekening van de meubels zou fijn zijn. Veel ervaring met in elkaar zetten van diverse type meubels, maar deze tekening is wel erg summier!

Vriendelijk personeel dat echt meedenkt!

Snel, helder en fijn geholpen

prima winkel.

snelheid
helderheid

Heb in de winkel een goede ervaring gehad tijdens het uitzoeken van het dankstel.

Een betere communicatie over de aflevering en de betaling van het bankstel. Er is mij niet mede gedeeld dat het bankstel vooraf levering betaald moet zijn.

De kennis van de verkoopster over het bankstel