C Langendoen

We zijn wisselend geholpen voor wat betreft vriendelijkheid. Soms was het net even te zakelijk

Ik ervaar het als jammer dat ik toch weer zelf de poten moest monteren, de bank zelf aan elkaar moest koppelen. Her zou een normale service zijn, wanneer dit standaard gratis werd aangeboden

De medewerkster tijdens ons eerste bezoek was uitermate deskundig, behulpzaam en meedenkend

Er word goed meegedacht in onze wensen en wat kwa kleuren past in ons huis.

Er was vergeten een stofje mee te geven van het gekochte meubel..

Ervaring, leuk assortiment

Geleverde meubelen vielen tegen, klantenservice na extra bellen pas in actie.

Verbetering aftersales gewenst, zodat bij klacht automatisch contact is

Klantvriendelijk verkoopster in winkell

de Heer

Prettig.

Goede uitleg en vriendelijk.

Angelique van Waterschoot

Vriendelijk en behulpzaam personeel met een goede klantgerichte instelling

Wat de nabestelling betreft, zijn er wel 4 tal dingen bij ons fout gegaan en dat heeft vrij lang geduurd voor het in orde was! Dat kan beter op geschreven worden of nagekeken worden!evt. samen met... Wat de nabestelling betreft, zijn er wel 4 tal dingen bij ons fout gegaan en dat heeft vrij lang geduurd voor het in orde was! Dat kan beter op geschreven worden of nagekeken worden!evt. samen met de klant,uiteindelijk is het goed opgelost en is het goed gekomen!

Tijdens de verkoop zicht in de collectie en deskundig advies,mee denken,zodat er een juiste keus kan worden gedaan om tot koop over te gaan

We zijn op een fijne manier geholpen in de winkel en kochten ook diverse meubels 2 hiervan waren niet op voorraad en duurde drie maanden voor ze binnen waren na drie maanden een belletje gehad dat... We zijn op een fijne manier geholpen in de winkel en kochten ook diverse meubels 2 hiervan waren niet op voorraad en duurde drie maanden voor ze binnen waren na drie maanden een belletje gehad dat het nog een maand langer zou worden

Meer de klant op de hoogte houden over de stand van zaken

Goede meubels

Arie

Prima geholpen in de winkel en alles keurig geleverd. Echter is de kast niet naar behoren (kromme deur). We wachten al ruim 2 weken op een oplossing. Enige antwoord dat we hebben gekregen is "we... Prima geholpen in de winkel en alles keurig geleverd. Echter is de kast niet naar behoren (kromme deur). We wachten al ruim 2 weken op een oplossing. Enige antwoord dat we hebben gekregen is "we wachten op antwoord van de leverancier". Men vergeet dat wij de kast bij Pronto hebben gekocht en niks met de leverancier hebben te maken

Snellere oplossing en afwikkeling van klachten

Damian

Goede en snelle service. Fijne medewerkers met verstand van zaken. Helaas moest ik zelf achter mijn bank aanbellen. Enige nadeel

Ik zou gebeld worden dat mijn bank binnen was, echter na een tijdje wachten. Zelf gebeld en toen bleek dat deze al 3 dagen binnen was. Hier actiever mee omgaan, zal positieve uitkomsten hebben.

Fijne medewerkers met verstand van zaken
Relatief snelle levering
Snelle afhandeling bij afhaal

Toppie

Goede levering

Heel goed

mooie meubelen, ruime keus en een prettige prijs kwaliteit verhouding.
Fijn personeel