Deze keer was het niet heel positief. We hebben een salon tafeltje uitgekozen waarop we eigenlijk erg lang moesten wachten, terwijl op internet stond dat hij uit voorraad leverbaar is. De... Deze keer was het niet heel positief. We hebben een salon tafeltje uitgekozen waarop we eigenlijk erg lang moesten wachten, terwijl op internet stond dat hij uit voorraad leverbaar is. De medewerkster had ons kunnen wijzen op het feit dat het tafeltje in andere winkels wel op voorraad was. Nadat we de bestelling gedaan hadden en ik erachter kwam dat op internet stond dat het uit voorraad leverbaar was, heb ik gebeld. Ik werd niet echt vriendelijk te woord gestaan en er was geen mogelijkheid om het anders op te lossen.

Communicatie.

Het ophalen ging erg snel. We werden goed geholpen tijdens het ophalen.

Mooie gezellige ingerichte winkel

Erg vriendelijk personeel

Prima bank

Bij ophalen van de artikelen werd er door de medewerkers geklaagd over de drukte en de arbeidsomstandigheden. Dit komt onprofessioneel over, hoewel ik wel denk dat ze een punt hadden.

Bij bestelling goed geholpen

Arthur Huis int Veld

Her is al weer een aantal weken geleden dat wij de stoelen online hebben gekocht. De koop belevenis online was goed. Ik stell wel voor om de koper de gelegenheid te bieden wanneer zij het product... Her is al weer een aantal weken geleden dat wij de stoelen online hebben gekocht. De koop belevenis online was goed. Ik stell wel voor om de koper de gelegenheid te bieden wanneer zij het product kunnen laten leveren, want dit word momenteel persoonlijk afgehandeld.

Het gelaste vakmanschap van de onderpoten moa het gedeelte waar je de schroeven in draaid waren een aantal gebogen. We hebben dit langzaam terug gebogen maar zijn bang dat die gelaste stukje ijzer... Het gelaste vakmanschap van de onderpoten moa het gedeelte waar je de schroeven in draaid waren een aantal gebogen. We hebben dit langzaam terug gebogen maar zijn bang dat die gelaste stukje ijzer los zal komen. Gelukkig zijn wij niet zwaar 🙏🤓

Als punt 1

Angelique van Waterschoot

Tijdens de verkoop en bezorging ging alles heel soepel en fijn, nu bij uitpakken bleek de bank te zijn beschadigd op een klein stukje en twee poorjes ontbreken! Nu twee mailtjes gestuurd met foto... Tijdens de verkoop en bezorging ging alles heel soepel en fijn, nu bij uitpakken bleek de bank te zijn beschadigd op een klein stukje en twee poorjes ontbreken! Nu twee mailtjes gestuurd met foto naar de service afdeling! Zij hebben nig geen contact opgenomen helaas!!

Service afdeling, sneller cobtact ionemen

Goede verkoopster, had verstand van zaken.

Irene Argoudelis

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Mooie meubelen en leuke accessoires

Peter van Dongen

Goede kwaliteit en service

neen

Keurige goede service

Juiste informatie,goed en eerlijk advies

Positief

er zou bij de levering een notitie moeten zitten betr. het in elkaar zetten, o.a de twee soorten poten gaf wat vraagtekens.

keurig geholpen tijdens de aanschaf van onze hoekbank

Cor van Dijk

Ruime keuze
Goed geholpen
Oudere dame bij die de factuur opmaakte is wat onvriendelijk en star.

Bij de opstelling van de factuur mag de oudere dame best wel wat klantvriendelijker overkomen, was nu wat bot.

Goed toelichting op het product wat we in opdracht hebben gegeven.