Prima ervaring
ga zo door
prettige en leuke service, super dat we het busje konden huren tegen een aantrekkelijke prijs
ga zo door
Deskundig.personeel
Ik vind het al snel goed als maar normaal wordt gedaan
Zeer slecht bereikbaar in de winkel. Wel trappen maar geen lift in een groot deel van uw winkels. Ik zou hier iets aan doen.
Beter de gemaakte afspraken qua levertijd nakomen zoals bij aankoop in de winkel beloofd, onze artikelen zijn uiteindelijk
bijna 5 weken later geleverd als overeengekomen in de winkel,...
Het bij binnenkomst 'hangen' van het personeel aan de grote tafel geeft geen actieve c.q. uitnodigende houding aan. Lijkt net of je ze ' lastig' valt tijdens hun gesprekken.
Behulpzaam bij inladen product en ook goede info over transport. Ook als een product toch niet geheel naar wens is wat je zoekt, actief mee zoeken en als het niet kan, niet pushen.
Bestelservice en informatievoorziening is zeer slecht
Terugbellen gebeurt niet, je moet zelf blijven informeren
Retourservice is goed
Niet goed in jullie systeem gekeken en de stoelen die we wilde toch niet op voorraad. Nu krijg ik 3 showroom modellen maar wel voor de volle prijs jammer dat daar prijs technisch mix aan gedaan wordt
De transportdienst, kosten 59€, zette de spullen binnen, Heb gelijk gezegd de kast staat op z,n kop, kijk maar n de pijl op het karton , nee zeiden ze, goed zo, en gingen, Heidens karwei geweest,...
Ja, kast had problemen, na een dag antwoord, u krijgt een nieuwe kast of geld, na een week nieuwe kast bezorgd, geweldig
Nee dat is prima
Goede informatie over product