J.j v d wiel

Ben zeker niet tevreden over levering 24april besteld kreeg na 8weken na zelf gebeld te hebben een kast eettafel en stoelen . De eettafel kwam zonder poten en de kast verkeerde kleur wisten dat... Ben zeker niet tevreden over levering 24april besteld kreeg na 8weken na zelf gebeld te hebben een kast eettafel en stoelen . De eettafel kwam zonder poten en de kast verkeerde kleur wisten dat we het zelf op moesten halen maar konden alles weer terug brengen volgende dag een nieuwe kast opgehaald hadden we 2onderkanten en geen planken in kast dus zitten we met halve kast eindelijk na 13weken was onze salontafel en hoektafel binnen en gedeelte van kast dachten we helaas nog geen bovenplank van kast zijn 5keer in de winkel geweest steeds alles gesjouwd en er heen gereden kortom we balen van pronto snellelevering is totaal niet van toepassing zal jullie ook bij niemand aanbevelen ze zouden vandaag bellen voor nieuwe kast maar helaas niets gehoord 3aug wil graag weten wat jullie hier allemaal van vinden wij balen heel erg

Veel

rbetere levering

Reactie Pronto Wonen Sliedrecht:

Beste familie van der Wiel,
Inmiddels hebben wij met u contact gehad en zijn bezig om alles voor u op te lossen.
Het spijt ons zeer dat uw bestelling met zoveel tegenslagen verlopen...
Beste familie van der Wiel,
Het spijt ons zeer dat uw bestelling met zoveel tegenslagen verlopen is.
De diverse problemen worden intern besproken.
Team Pronto Wonen Sliedrecht

Vd vaart

Personeel Sliedrecht is vriendelijk. Jammer dat de order zolang duurde. Na 10 weken gebeld of er al zicht was op levering. Toen kwamen wij er achter dat de bank niet besteld was.

Vriendelijk personeel

Met Pronto goede afspraken kunnen maken maar vervoersbedrijf Jos Dusseldorp was waardeloos, amateuristisch en teleurstellend. Bestelling op voorraad maar pa 2 weken later ontvangen

andere vervoerder inschakelen

begrip voor klacht over werkwijze vervoersbedrijf

Ben tevreden met artikel en levering

neen,alles OK

geen lange waachttijd

van de laar

Een goede ervaring vriendelijk behulp saampersoneel

een lijst meegeven voor handtekening bij thuis bezorgen voor aflevering.
een lijst meegeven voor handtekening bij thuis bezorgen voor aflevering.
wij hadden een dubbele bestelling ontvangen ;is dat wij zelf kontact hebben gelegt anders hadden jullie niet geweten waar de bestelling was af gelevert notabenen voor 2 adressen

een goede uitleg over de gang van bezorgen en mogelijk heden.

Goed vriendelijk

Geen idee

B Lovenskjold Mikkelsen

Tot dusverre als goed. Vriendelijk personeel, behulpzaam. Onze bank wel 4 weken later dan gepland maar achteraf kwam ons dit goed uit.

Op dit moment niet. Wij zijn zeer tevreden

Zie hier boven

Mark

Goede, vriendelijke en duidelijke service.

Duidelijke en vriendelijke communicatie. Er was 1 onderdeel blijven staan in het centrale magazijn, dit werd snel en goed opgelost.

van der Graaf

Wij hadden een 4 zitsbank besteld. Toen de order bijna rond was, werd er gezegd, U moet hem wel zelf ophalen! Oke dat doen we dan. Bij het ophalen van de bank blijkt dat toch wel een probleem.... Wij hadden een 4 zitsbank besteld. Toen de order bijna rond was, werd er gezegd, U moet hem wel zelf ophalen! Oke dat doen we dan. Bij het ophalen van de bank blijkt dat toch wel een probleem. Je moet met de bus door een heel smal steegje monoevreren, als de bank wordt ingeladen ( niet door een stel sterke mannen, maar gewoon door de verkoopsters) en we zeggen, is dit wel te doen voor ons samen? Wordt er gezegd" ja dit is wel een. 4 zitsbank, die is erg zwaar en niet zo simpel te vervoeren!. Was prettiger geweest als dit vantevoren was gezegd!!!!! Het is ons uiteindelijk allemaal gelukt, maar zou dit beslist nooit meer doen.
Bij verkoop werd gevraagd: wilt U de stof behandeld hebben tegen vlekken, ja graag, oke dan krijgt U er een spuitbus bij.
Het lijkt meer op een " doe het zelf" bedrijf. De pootjes moet je er ook nog zelf onderzetten.

Als je een bank heb besteld, en na een paar dagen bedenk je , dat je er toch andere pootjes onder wilt, is dat niet meer mogelijk. We bestellen er dan "los" nieuwe pootjes bij, dat kan wel. Als de... Als je een bank heb besteld, en na een paar dagen bedenk je , dat je er toch andere pootjes onder wilt, is dat niet meer mogelijk. We bestellen er dan "los" nieuwe pootjes bij, dat kan wel. Als de bank wordt geleverd, blijkt hij zonder pootjes te zijn, met los verpakt twee soorten pootjes. Dat vind ik zeer klantonvriendelijk en we gingen daarom met onze nieuwe bank, maar een zeer ontevreden gevoel naar huis.

Kan ik niet zo gauw bedenken.

Reactie Pronto Wonen Sliedrecht:

Beste familie van der Graaf,
Het spijt ons dat u een ontevreden gevoel heeft na uw aankoop bij ons.
Beste familie van der Graaf,
Het spijt ons dat u een ontevreden gevoel heeft na uw aankoop bij ons.
Pronto Wonen is een afhaal formule, vervelend dat er voor u blijkbaar een aantal onduidelijkheden geweest zijn tijdens de aankoop.
Wij begrijpen uw reactie en zullen uw feedback intern bespreken.
Team Pronto Sliedrecht

wendy

Heel goede ervaring , goede afspraken en afspraken nakomen

dat de bezorgers van de meubels speciaal op de zelfde dag terug reden naar het depot om een vergeten meubelstuk op te halen en te bezorgen, goede klanditie.