Mooie ruimte, fijne opstelling en vriendelijk behulpzaam personeel

ellie vastenouw

Als je wil kopen kan je op je gemak rondkijken zonder lastiggevallen te worden.als je iets vraagt wordt het goed bespreekbaar gemaakt

nee

er was een la beschadigd gelijk na de mail exuus waardeer ik wel even nog wachten op de afhandeling..

t.smit

We zochten nw. stoelen voor de eethoek. we werden vriendelijk te woord gestaan en konden rustig rond kijken zonder lastig gevallen te worden. na onze keus werden we deskundig geholpen. ook de... We zochten nw. stoelen voor de eethoek. we werden vriendelijk te woord gestaan en konden rustig rond kijken zonder lastig gevallen te worden. na onze keus werden we deskundig geholpen. ook de afwikkeling bij het ophalen van onze aankoop was goed

n.v.t

n.v.t.

R. De jong

Een goede uitleg over het inspuiten van stoelen en banken. Het is ons aangeboden maar hebben in de papieren moeten lezen wat het precies inhoud

Nee, dat niet

Anita van Ulden

Redelijk,
het praatje over het leatherlook middel wat 20,00 per stoel kost, terwijl een flesje stuk goedkoper is is niet prettig!
Het zou prettig zijn op moment van binnenkomst klant...
Redelijk,
Het zou prettig zijn op moment van binnenkomst klant gezien word (2 van de 3 keer dat ik geweest ben, word ik als klant niet opgemerkt) en daarna niet aangegeven of ik advies zou willen.

Niet praten over collega of klanten als er klanten zijn, en anders op een nette manier
Lachend de telefoon opnemen komt niet serieus over!

Snelle levering van stoelen

Regina Van der hoff

Keurige uitleg

Ga zo door!

Fijne verkoopster met duidelijk verstand van zaken!

Keukenstoelen gekocht

zo doorgaan

het personeel van de vestiging Sliedrecht is super klantvriendelijk

De Groot

Snelle afhandeling en snel geholpen.

Evert

Wederom een goede aankoop gedaan

Thuis leveren. Nu wel oplossingen om zelf op te halen (aanhanger, busje, etc. ) maar wellicht toch beter om mogelijkheid tot levering aan huis.

Mooie ruime winkel en goede service

Hele leuke veelzijdige winkel met vriendelijk personeel.

Wat wij gekocht hadden konden we snel ophalen met de pronto bus