We zijn erg vriendelijk en professioneel geholpen

Nvt

De verkoopster heeft verstand van haar werk

Opzicht een leuke winkel maar ik heb diverse keren zelf moeten bellen hoe het met onze bestelling was. Er is nooit vanuit Pronto gebeld dat de meubels binnen waren. Jammer

Zie bij de eerste reactie

De meubels waren extreem goed verpakt voor zie het novenste vervoer

Stoelen besteld die na 3 a 4 weken geleverd zouden worden, dit was niet het geval. Ik moest hier steeds weer zelf achteraan bellen. Er kwam geen informatie vanuit het filiaal

Orders beter sturen en klanten eerder informeren

Reactie Pronto Wonen Sliedrecht:

Beste meneer/ mevrouw,
Bedankt voor uw reactie. Wij gaan met uw verbeterpunten en tips aan de slag en hopen u volgende keer beter van dienst te kunnen zijn.
Team Sliedrecht

Behulpzaam personeel

Goede service

v.d,draaij

Goed advies

misschien een handje helpen bij het inladen van de het bankstel

De entree was mooi en uitnodigend
Gezellig en met zorg neer gezet

Achter de kassa wordt nog gewekt met ordners waarin de offertes zitten.
Deze was in eerste plaats zoek bij mij.
Dit kost veel tijd bij personeel (zeker2 aan het zoeken) en erfenis bij de...
Achter de kassa wordt nog gewekt met ordners waarin de offertes zitten.
Deze was in eerste plaats zoek bij mij.
Dit kost veel tijd bij personeel (zeker2 aan het zoeken) en erfenis bij de klant.
De website is zeer slecht

Personeel is netjes en beleefd.

(Bewerkt)

In eerste instantie niet meteen goed maar de problemen zijn erna netjes opgelost.

Onderaan staat zou je dit bedrijf aanbevelen, ik heb ja aangevinkt en dat komt ook vooral door de nette oplossing. Wel zal ik mijn gehele ervaring erbij vertellen.

In mijn inziens een iets betere afstemming/controle zodat het de klant ook minder tijd kost.

De oplossing na mijn review was een nette en daar ben ik dan ook tevreden over evenals de bezorger die vriendelijk helpt

Paqui Fernandez

Goede behandeling bij aanschaf spullen en tijdens de levering

Als de spullen binnenkomen beter communiceren naar de klant zodat de klant het beter kan inplannen.. paar x gehad dat ik zelf moest bellen of mijn spullen binnen waren..

Floor

Modern, inspirerend bedrijf met een goede prijs kwaliteitverhouding. bedrijf gaat met de tijdmee. werkt veelal vriendeljke medewerkers (niet opdringerig! fijn om gewoon te winkelen en inspiratie oo... Modern, inspirerend bedrijf met een goede prijs kwaliteitverhouding. bedrijf gaat met de tijdmee. werkt veelal vriendeljke medewerkers (niet opdringerig! fijn om gewoon te winkelen en inspiratie oo te doen. ook redelijk snelle levertijd, kortom fijne woonwinkel!

ik zou liever minder pagina’s willenen dat je meer banken op 1 pagina kunt zien door naarbeneden te scollen ipv 19 pagina’s te bekijken, na 3 ben je het zat

klantvriendelijk en behulpzaam, meedenkend, kon tegen borg een stoel meenemen en uitproberen om te zien hoe deze thuis stond???