Marcel

Opzich prima

Veel aanbod in de winkel

De geleverde bank heeft poten waar we het tijdens de bestelling nooit over gehad hebben. Ze staan wel op de order, dus ook wij hebben niet goed gekeken. We gingen er van uit dat de verkoopster het... De geleverde bank heeft poten waar we het tijdens de bestelling nooit over gehad hebben. Ze staan wel op de order, dus ook wij hebben niet goed gekeken. We gingen er van uit dat de verkoopster het juiste nummer had opgeschreven bij de door ons aangewezen poten.

Sabine

Van A tot Z goed geregeld. Hebben ons prima geïnformeerd over de voortgang. Transport service is top!

Transport goed en snel geregeld.

Iets meer het gevoel geven dat de tijd genomen wordt voor de klant bij de verkoop.

Goede keus

Te veel mogelijkheden in stoffen

Zeer goed het duurde iets langer voordat onze bank kwam, maar neemt niet weg dat dat wij goed werden geïnformeerd. Ik zou het ieder aanraden.

Duidelijke uitleg en men neemt de tijd voor je.

Eigenlijk niks

G.A Meenks

Zeer goed

Goed advies

Tanneke Schep

Pronto Wonen Soest, wij hebben er afgelopen jaar onze salontafel, meerdere klein-meubelen, meerdere accessoires en een wandmeubel gekocht.

Zij laten je lekker rustig rondkijken, maar als je iemand nodig hebt staan ze meteen voor je klaar, en wordt je geholpen op een erg vriendelijke manier.

Persoonlijk vind ik de winkel wat donker. Meer verlichting zou ik prettiger vinden.

Serkan aksac

Was heel goed.

Klant vriendelijke medewerkers..

Vulpen P.e.

Pronto Soest , leuk van opzet , kwaliteit meubelen goed , Leuke bediening , gewoon goed

Hulp bij uitzoeken en ondersteuning zeer goed

Voorraad aanpassen , wellicht courante artikelen minimaal 1x op voorraad ?
zeker in drukke periodes , als mensen vakantiegeld hebben ontvangen , of kerst gratificatie

Meerdere malen de zaak bezocht en dingen gekocht, prima geholpen, vriendelijke sfeer

zie boven

bij de laatste aankopen, bank en vier eetkamerstoelen vonden wij de levertijd ( 12 weken ) wel erg lang, dit vergeleken bij de tv reclame.

Aanbod van verschillende soorten stof

Tot nu toe niet