Bouwhuis

Heb al diverse meubelen besteld en ben altijd tevreden geweest. vooral prijs verhouding is goed. Ook het personeel in de winkel is altijd erg vriendelijk

Anita Bolhuis

We moesten lang wachten voor we geholpen werden, waren eigenlijk al weggelopen, maar besloten terug te gaan. Wel vriendelijk geholpen en goed advies. Ik heb nog steeds niets uit de kast mogen... We moesten lang wachten voor we geholpen werden, waren eigenlijk al weggelopen, maar besloten terug te gaan. Wel vriendelijk geholpen en goed advies. Ik heb nog steeds niets uit de kast mogen uitzoeken. Eerst bestelden wij nog niet en toen ik wel bestelde mocht het niet. Met afhalen was ik niet mee

Vriendelijk en advies

Let er op dat mensen geholpen worden, wij liepen na10 minuten wachten weg.

Snelle en goede levering.

H.Schadee

Klant vriendelijk en goede voorlichting

prima service

Jammer dat de aflevering zo duur is als men zelf geen vervoer heeft

Fam.F Bos

Goed advies gekregen en zeer vriendelijk geholpen mooie winkel met een leuk assortiment komen zeker terug

Martine

Superleuke meubels voor een redelijke prijs

Ik heb een eettafel, een dressoir en een salontafel gekocht. Alles moest in elkaar worden gezet, maar dit ging zonder enige moeite. Alles paste precies. ( heb ik ook wel anders meegemaakt)

Als ze zeggen 4 tot 6 weken levertijd, dan moet Pronto zich er ook aan houden. ( Ik moest bijna 12 weken wachten....) Noem dan liever geen levertijd. Dit viel ons zeer tegen!

Roy Bakkenes

Mooie en fijne winkel

Vond de medewerkers zeer vriendelijk!

Misschien gratis thuisbezorgen.

Erik de Rode

Een 3,5 bank van 529 euro gekocht bij Jourie. Vriendelijke man en vriendelijk en klantgericht personeel personeel.

Zeer bereid om zaken op te lossen, Zie verbeterpunten. Het meisje wat me hielp loste zaken direct op, (betaling en borg) en gaf me pas daarna weer het goede gevoel

Communiceer meer met klanten vooral als ze zelf de bestelling met het busje komen ophalen. ( ik wist niets van 100 borg) en ik had alles al betaald en dat wist het personeel niet toen ik de bank... Communiceer meer met klanten vooral als ze zelf de bestelling met het busje komen ophalen. ( ik wist niets van 100 borg) en ik had alles al betaald en dat wist het personeel niet toen ik de bank ophaalde. Ik belde de dag voordat ik de bak ging halen en heb toen ook niets gehoord over bovenstaande zaken. Ik gaf zelfs aan dat ik de bank al geheel had betaald.

Je word goed geholpen.De winkel oogt wel wat chaotisch,maar er is en uitgebreide collectie.Het was ook fijn dat we staaltjes stof mee konden nemen.Over het algemeen is het en prima winkel voor de... Je word goed geholpen.De winkel oogt wel wat chaotisch,maar er is en uitgebreide collectie.Het was ook fijn dat we staaltjes stof mee konden nemen.Over het algemeen is het en prima winkel voor de gemiddelde budget.

staaltjes mee nemen.
geen vooruit betalingen.