Sabine

Goede ervaringen. Leuke spullen, fijne medewerkers, goede prijs

Marga Hofman

Hebben net n nieuw bankstel gekocht en hebben het als zeer prettig ervaren om bij Pronto te komen en te kopen.

Zeer klantvriendelijk personeel

Jammer dat er geen kussenhoesjes worden verkocht het zijn alleen complete kussens dat is nu het enige wat ik kan bedenken.

verso

Prima bedrijf, goed advies en ruim assortiment

uitgebreid assortiment tegen prima prijzen

Showroom staat wel erg vol in maakt beetje donkere/sombere indruk.

Manten

Jepzee

Prima prijs kwaliteit verhouding en toch een up to date voorraad meubelen.
Service vlot ! Busje staat volgeladen klaar en je kan je bank zo meenemen.

Moderne keus van meubelen voor een goede prijs

Tanja

Goed. Het enige minpuntje is dat er niet aangegeven kon worden wanneer onze aankoop geleverd zou worden. We wisten dat het de week van 21 januari 2014 zou zijn, maar op 22 januari 2014 wisten ze... Goed. Het enige minpuntje is dat er niet aangegeven kon worden wanneer onze aankoop geleverd zou worden. We wisten dat het de week van 21 januari 2014 zou zijn, maar op 22 januari 2014 wisten ze niet welke dag precies. Dat vind ik jammer.

Fam de Vries

Onze ervaring is dat wij altijd wel slagen bij pronto en vriendelijk worden geholpen.

Ja een aantal jaren geleden kochten wij twee stoelen twee weken later bleek mijn man allergisch te zijn voor de stof wij belde en pronto zei dat wij een doktersverklaring moesten hebben die kregen... Ja een aantal jaren geleden kochten wij twee stoelen twee weken later bleek mijn man allergisch te zijn voor de stof wij belde en pronto zei dat wij een doktersverklaring moesten hebben die kregen wij en wij mochten de stoelen omruilen dat vonden wij echt klantgericht en klantvriendelijk. Vandaar dat wij ons huis nu ingericht hebben met pronto meubelen.

cja vos

Goed goede kwalietijd

ja

mgalangendorff@kpnmail.nl

Erg vriendelijk personeel

Marlin Goethals

Heel fijn geholpen, klantvriendelijk, mensen met ervaring, leuke spullen. Ik kom heel graag even binnenlopen om te kijken of er nog wat nieuws is! Hele goede ervaringen.

Ik vind jullie ontzettend klantvriendelijk, ervaren en een heel fijne sfeer hangt er. Ga zo door!!!

Wat mij betreft gaat alles top. Ik heb wat lang (3 maanden) op mijn meubels moeten wachten, maar opzich was mij dat van te voren verteld. Dus ik heb er niet mee gezeten.