jan

prima

indien het regent bij afhalen zou het prettig zijn daT HET PERSONEEL UITNODOGD OM AANHANGER BINNEN TE LADEN,
verder alles ok

K. van Aken

Fijne winkel, kom er graag

vriendelijk personeel

Tamarah IJsseldijk

Meestal erg goede ervaring

Een sterk punt vind ik dat pronto alleen erg goede en degelijke producten verkoopt. Ik heb nog nooit ergens een fabrieksfout in gehad of andere problemen.

Misschien iets vaker folders uitbrengen of andere manier van reclame/ klantenbinding

R.Barlo

GOED

NEE

Herman Hendrikson

Oogt vriendelijk, maar weinig professioneel; levertijd is verdubbeld en er was geen info beschikbaar. Heb meermalen zelf moeten bellen.
Uiteindelijk is ook nog de verkeerde leuning op de bank...
Uiteindelijk is ook nog de verkeerde leuning op de bank geleverd.
Geen zin meer om terug te doen, want dan kunnen we weer weken wachten, terwijl onze oude bank al weggedaan is.

oogt vriendelijk, maar weinig professioneel; levertijd is verdubbeld en er was geen info beschikbaar. Heb meermalen zelf moeten bellen.
Uiteindelijk is ook nog de verkeerde leuning op de bank...
Uiteindelijk is ook nog de verkeerde leuning op de bank geleverd.

zie bovenstaand

Beste Herman Hendrikson,
dank voor uw beoordeling allereerst!
Helaas hebben wij bij u onze levertijd niet kunnen waarmaken. Dat dit gebeurd is
zeer vervelend, maar hadden we in ieder...
Beste Herman Hendrikson,
dank voor uw beoordeling allereerst!
zeer vervelend, maar hadden we in ieder geval beter met u moeten communiceren.
Als u inderdaad niet hetgeen heeft gekregen wat u heeft besteld dan horen wij dat uiteraard graag van u.

Th. Koenraads

Ik heb een mail gestuurd met het verzoek om één van de eetkamerstoelen te komen repareren. Helaas geen enkele respons.

Groot en veelzijdig assortiment

Geen reactie op reparatie vraag - zie boven

Beste Th. Koenraads,
allereerst dank voor het invullen van het vragen formulier. En wat betreft uw melding over de stoel;
deze mail hebben wij van u ontvangen en komen daar z.s.m. bij u op...
Beste Th. Koenraads,
deze mail hebben wij van u ontvangen en komen daar z.s.m. bij u op terug.

Sandbrink

Verkoopster was erg klantvriendelijk.

Communicatie tussen pronto en vervoerder kan beter. Bepaalde zaken worden niet goed besproken W.o. Betaling en het afvoeren van afval en het plaatsen van viltjes onder de meubels.

Over het algemeen erg goed

Over het algemeen erg goed

Helaas zijn niet alle verkopers even klantvriendelijke en wordt er niet altijd meegedacht naar oplossingen / alternatieve meubels. Het lijkt soms wel of ze niet willen verkopen (zeker als de persoon... Helaas zijn niet alle verkopers even klantvriendelijke en wordt er niet altijd meegedacht naar oplossingen / alternatieve meubels. Het lijkt soms wel of ze niet willen verkopen (zeker als de persoon eigenlijk net pauze heeft).

Reactie Pronto Wonen Soest:

onze excuses voor deze bevinding. Ondanks het feit dat wij ten alle tijden proberen onze klanten zo goed mogelijk te helpen is dat bij u blijkbaar niet gelukt.

Tevreden

tevreden

À.van de Bremer

Zie onder

Mooie tafels

Tafel gekocht in Soest en bezorgd in Amersfoort, de afstand tot de winkel is 10 kilometer. Bezorgkosten € 65,- . Bezorgen tot aan de deur en zoek het voor de rest zelf maar uit. Werd expliciet... Tafel gekocht in Soest en bezorgd in Amersfoort, de afstand tot de winkel is 10 kilometer. Bezorgkosten € 65,- . Bezorgen tot aan de deur en zoek het voor de rest zelf maar uit. Werd expliciet niet in elkaar gezet. Oftewel erg veel geld voor zo’n klein stukje.

Beste A. van de Bremer,
dank voor uw reactie! We zullen zeker uw melding meenemen dat wij blijkbaar niet goed hebben aangegeven wat onze bezorg voorwaarden zijn.