particulier

Veel om uit te kiezen,alleen de lift ontbreekt nog

veel spullen om te kiezen

lift......als je geen trap kan lopen

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Bedankt voor je reactie! We zijn blij dat je tevreden bent met het ruime aanbod. We begrijpen dat de ontbrekende lift een gemis kan zijn en nemen je feedback zeker mee. We streven ernaar om onze... Bedankt voor je reactie! We zijn blij dat je tevreden bent met het ruime aanbod. We begrijpen dat de ontbrekende lift een gemis kan zijn en nemen je feedback zeker mee. We streven ernaar om onze klanten altijd zo comfortabel mogelijk te laten winkelen 😊

Coba

Mooie collectie met vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel, dat niet in je nek staat te hijgen

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je onze collectie mooi vindt en dat je de vriendelijkheid en deskundigheid van ons personeel hebt ervaren. We hechten er veel waarde aan... Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je onze collectie mooi vindt en dat je de vriendelijkheid en deskundigheid van ons personeel hebt ervaren. We hechten er veel waarde aan om klanten op een prettige manier te helpen, zonder opdringerig te zijn, dus het is fijn om te horen dat dit ook zo is overgekomen. We hopen je snel weer te zien in onze winkel!

Mol

Heel fijn geholpen in de winkel en geen opdringerige verkoopster

Goed advies

Niets op aan te merken

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat je je prettig geholpen voelde in onze winkel. We hopen je binnenkort weer te zien!
~ Team Pronto Wonen Spijkenisse

Jeroen

Vriendelijk, enthousiast, nam ruik de tijd. Kregen netjes wat te drinken aangeboden

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! Het is geweldig om te horen dat je onze service als vriendelijk en enthousiast hebt ervaren. We doen ons best om elke klant de tijd en aandacht te geven... Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! Het is geweldig om te horen dat je onze service als vriendelijk en enthousiast hebt ervaren. We doen ons best om elke klant de tijd en aandacht te geven die ze verdienen, en het is fijn te weten dat je dit hebt opgemerkt 😊

Vogel

De levering van mijn relaxstoel is uitgesteld dus duurt zo’n 12 weken (midden JULY) dat de stoel hopelijk een keer komt.

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Bedankt voor het schrijven van deze review! We hopen dat de stoel snel door de leverancier geleverd wordt, zodat je ervan kan gaan genieten 😊

M hansen

Zeer klantvriendelijk snelle levering goed product

Ik ben geholpen via webshop en ben zeer tevreden

Ga zo door

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Leuk om hier je review terug te lezen! Fijn dat het gehele proces naar wens is verlopen 👏🏼

Pronto

Top

Wordt geluisterd en krijg vakkundig advies, ze geven alle tijd niets gehaast

Nvt

Ad & Elma Mulder

Mooie winkel, veel keus en zeer vriendelijk geholpen en advies gekregen. Even afwachten hoe de levering verloopt, maar we hebben er alle vertrouwen in.

We konden diverse bekleding staken mee naar huis nemen om goed te kunnen kiezen.

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Wat een mooie complimenten, daar zijn we erg dankbaar voor!
Wat een mooie complimenten, daar zijn we erg dankbaar voor!
Gezellig dat jullie bij ons langskwamen in de winkel en we hopen dat jullie nog jarenlang zullen genieten van de mooie nieuwe relaxfauteuils 😊

Numans

Tevreden, wij kopen al jaren bij pronto.

Je krijgt rustig de tijd om rond te kijken,heb je iemand nodig dan staan ze klaar en word je vriendelijk geholpen.?

?

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Gezellig dat jullie weer in de winkel waren en bedankt dat we mochten helpen met het uitzoeken van de nieuwe stoelen 😊

Pronto spijkenisse

Leuk en vriedelijk geholpen goed advies gekregen