Bij de aankoop werd ik goed geholpen, alleen was het advies dat ik alleen de tafelpoten vast moest schroeven veel te simpel. Dat bleek later bijna onmogelijk te zijn.

Prettig gesprek, behulpzaam.

Bevestiging tafelpoten veel beter bespreken, ook op de problemen beter anticiperen.

Anita

Meerdere malen meubels aangeschaft bij pronto en zo ook ons dressoir van Lucano, erg tevreden mee, wel heel erg jammer dat wanneer je een kast koopt van €1099 je alsnog €55 bezorgkosten moet... Meerdere malen meubels aangeschaft bij pronto en zo ook ons dressoir van Lucano, erg tevreden mee, wel heel erg jammer dat wanneer je een kast koopt van €1099 je alsnog €55 bezorgkosten moet betalen...

Goede service omtrent aankoop en onderhoud van de meubels

Boven een bepaald bedrag geen bezorgkosten rekenen.

Pronto wonen

Goede sevice

Deskundigen personeel

Weinig

Het is een mooie winkel in Spijkenisse, veel keuze in verscheidene meubels. Ik zal zeker, als ik wat nodig heb, Pronto niet overslaan. Men was bij het afrekenen klantgericht en vriendelijk. Ook het... Het is een mooie winkel in Spijkenisse, veel keuze in verscheidene meubels. Ik zal zeker, als ik wat nodig heb, Pronto niet overslaan. Men was bij het afrekenen klantgericht en vriendelijk. Ook het bezorgen verliep volgens afspraak verder. Ik mistte alleen als klant een vraag om advies, of aandacht voor de klant tijdens het kijken naar de meubels in de winkel.

In de winkel bij het afrekenen was men vriendelijk en klantgericht. Echter gedurende het kijken in de winkel, heeft men mij niks gevraagd of ben ik niet te woord gestaan.

Er was sprake geen sprake van een overvolle winkel vol klanten. Als men tijd heeft en zij zien een klant door de winkel lopen/meubels kijken, maak een praatje en vraag of men advies nodig heeft.

Karin Eekman

Verkoopsters heel aardig en service gericht, alleen jammer dat het product dat ik wilde aanschaffen ondanks neemmee niet op voorraad was en een week later niet vanuit een ander filiaal over gebracht... Verkoopsters heel aardig en service gericht, alleen jammer dat het product dat ik wilde aanschaffen ondanks neemmee niet op voorraad was en een week later niet vanuit een ander filiaal over gebracht was, even vergeten in te laden, moet weer een week wachten nu, jammer wel.

Vriendelijk personeel

Weinig voorraad in magazijn.

Fam.Stolk

Vriendelijke verkoopster die correct onze bestelling heeft verzorgd

Goede communicatie

Niet belanrijk

We hadden een haaltje van de stof op onze nieuwe bank.
We hadden een haaltje van de stof op onze nieuwe bank.
Waren daar in aanvang niet blij mee. Na overleg met pronto, heeft een medewerkster ons vriendelijk te woord gestaan en medegedeeld dat zij het thuis kwam herstellen.
Zo gezegd, zo gedaan. Prima herstelt. Het was een soort knoop in de stof.
We zijn er erg blij mee. En goede service!!!

Service

Top....

de Jong

Redelijk

Vriendelijk personeel

Service na aankoop waardeloos, moesten met klacht zelf via internet indienen, winkel deed zelf niets.

Leuke meubels voor een prima prijs, mag wel wat vriendelijker :)

Leuke spullen voor een prima prijs.

Tijdens het afhalen van de bank de meest onvriendelijke medewerkster meegemaakt. Kortaf, onvriendelijk en blij dat we weer weg waren. Mag misschien wel naar gekeken worden ;)

Meijers-de Vries

Erg vriendelijk geholpen met veel deskundigheid

Advies over de beste opties

N.v.t.