C Visser

Heel leuk en goed geholpen

Wij zijn zeer tevreden met Pronto wij zijn prima geholpen

Ja wij hebben een heel sterk punt de salontafel die wij thuis kregen was beshadigd,daar moesten wij het hoofdkantoor over bellen en die vroeg of wij een foto konden opsturen.Daar ik 81 ben en niet... Ja wij hebben een heel sterk punt de salontafel die wij thuis kregen was beshadigd,daar moesten wij het hoofdkantoor over bellen en die vroeg of wij een foto konden opsturen.Daar ik 81 ben en niet zo goed met die nieuwe telefoons overweg kan zei ik dat het moeilijk was om een foto te sturen. Toen werd er gekeken of de tafel in voorraad was en dan kon ik hem omruilen zodra hij opgestuurd was naar de winkel.Prima service

Iwan

Keurig nette winkel en winkel medewerkers

Heel tevreden over de klantvriendelijkheid. Alle opties bij het samenstellen van mijn bank werden genoemd, de verkoopster nam er de tijd voor en gaf tips! Super tevreden dus.

Zeer klantvriendelijk.
Er wordt de tijd genomen.

Geen.

Visser

Heel fijn ge holpen

Ja

Kut bedrijf koop hier nooit iets

Slechte review maar geen reactie, mail verzonden maar geen reactie.

Vriendelijk geholpen. Geen opdringerige verkoopsters maar wel in de buurt als je iets wil vragen.
Bezorgdienst vriendelijk, maar kosten niet helemaal duidelijk. Pontkosten moesten extra betaald worden.

Meedenken over mogelijkheden in combinaties van meubels

Wieman

Aardige mensen, mooie meubels en goed geholpen, we zijn erg blij met de meubels

Hele mooie en kwalitatief goede produxten

Levertijd op aantal productie

G von Beers

Goedendag ik heb twee banken en een stoel JL besteld werd verleden week bezorgd . Ik ben alleen en de buurvrouw van bijna 80 kwam ook even kijken ,De bezorger kon volgens hem niet door de deur... Goedendag ik heb twee banken en een stoel JL besteld werd verleden week bezorgd . Ik ben alleen en de buurvrouw van bijna 80 kwam ook even kijken ,De bezorger kon volgens hem niet door de deur krijgen .Dan maar achterlangs hij zei kan u me even helpen dat gaat dus niet dan maar door het raam De buurvrouw en ik moesten hem aanpakken en rechtopzetten loodzwaar hij kwam binnen i kunt betalen , en weg was hij Nou ik vind het asociaal om twee ouderedames zo te laten staan ik zeg doe dat even helpen met papier en goed zetten hij zei nee mevr . Daar zit een kostenplaatje aan nou sorry hoor dat is geen service Mijn vriendin moest 3 wk geleden €251,00 betalen Jullie hebben mooie spullen maar de bezorging is Verschrikkelijk ik koop nooit meer wat op zo’n manier

Ja het bezorgen ze zeiden we hebben nu een ander bedrijf om dat die eerste niet goed was Maar daar kwamen weer de zelfde ik ben schandalig behandeld

Jan Snijder

Klant vriendelijk, verkoopster had veel kennis van zaken,bestelde artikelen werden precies in de afgesproken week afgeleverd. Het afleveren liep prima ,het was wel nodig om een helpende hand toe te... Klant vriendelijk, verkoopster had veel kennis van zaken,bestelde artikelen werden precies in de afgesproken week afgeleverd. Het afleveren liep prima ,het was wel nodig om een helpende hand toe te steken omdat aflevering door een persoon werd gedaan en dat was moeilijk met een zwaar bankstel

De kennis van het bedienend personeel

Meer duidelijkheid over wat er precies valt over de afgesproken prijs