J S

Wij zijn heel goed geholpen er was ruimte om vragen te stellen

Er werd genoeg tijd genomen om ons te helpen bij onze keuze

Communicatie omtrent levertijd, als de verwachte levertijd niet gehaald wordt beter zelf tijdig de klant informeren dan de klant er zelf 5x achteraan laten gaan.

Yvonne Meerkerk

Leuke gezellige winkel met vriendelijk personeel, helemaal mijn smaak!

Mijn lampen waren niet op voorraad, ze heeft gelijk een ander filiaal gebeld en de volgende dag had ik ze al, super!

Ruime sortering en goed voorgelicht.

Denken met klant mee.

Wanneer je meubels koopt moet je zelf de bank inspuiten voor de garantie.

J. de Bruin

Prettige ervaring, deskundig personeel

Helaas was er iets mis gegaan met de order, er was 1 stoel die verkeerd was dit is echter keurig opgelost

Geen verbeterpunten

A Huijkman

Werd vriendelijk behandeld en veel moeite gedaan om 6 stoelen bij elkaar te krijgen . Hier en daar wezen bellen om t voor mekaar te krijgen . Volop lof!!! En gratis n spuitbus gekregen voor n... Werd vriendelijk behandeld en veel moeite gedaan om 6 stoelen bij elkaar te krijgen . Hier en daar wezen bellen om t voor mekaar te krijgen . Volop lof!!! En gratis n spuitbus gekregen voor n behandeling (vlekken stoelen ) . Netjes toch. ;-)

Dat ze heel veel moeite voor hebben gedaan !!

Nope

Verhagen

Had een probleem met een tv-kast bij t bezorgen. Gebeld werd zeer onbeschoft te woord gestaan.Bezorgers kast weer meegenomen vlg.dag naar winkel gegaan en 2 andere kasten uitgezocht. Moet zeggen de... Had een probleem met een tv-kast bij t bezorgen. Gebeld werd zeer onbeschoft te woord gestaan.Bezorgers kast weer meegenomen vlg.dag naar winkel gegaan en 2 andere kasten uitgezocht. Moet zeggen de bezorgers waren erg aardig en netjes alleen wel aardige bezorgprijs.

Jaaa dat klantvriendelijkheid niet stopt na aankoop.

P.A. Heerschap

Goed geholpen, ruim assortiment

Duidelijk aangeven dat jezelf het bankstel en fauteuil moet behandelen ipv fabriek, want dat hadden wij zo niet begrepen. Daar kwamen wij achter toen wij de All in House service Textile Care &... Duidelijk aangeven dat jezelf het bankstel en fauteuil moet behandelen ipv fabriek, want dat hadden wij zo niet begrepen. Daar kwamen wij achter toen wij de All in House service Textile Care & Protect Kits ontvingen bij bezorging. Moesten zelf bellen of bankstel en fauteuil al binnen was, stond al 2 weken in magazijn.

Ingrid Korpershoek

Super vriendelijk en klant gericht

Mee denken en op alle vragen een antwoord of oplossing zoeken, echt super...

Zeker proberen dit vast te houden

Goede uitleg en voor ons een goed assortiment

Zie boven

De bezorgkosten vind ik nogal hoog.
Overigens de ingehuurde bezorger heeft het goed gedaan