Wij hebben meubels voor de woonkamer gekocht. En we zijn erg tevreden. Goed geholpen met de aankoop .vriendelijk personeel. En we zijn heel blij met onze aan koop. Komen zeker nog een keer kijken in... Wij hebben meubels voor de woonkamer gekocht. En we zijn erg tevreden. Goed geholpen met de aankoop .vriendelijk personeel. En we zijn heel blij met onze aan koop. Komen zeker nog een keer kijken in de winkel. Vriendelijke groet ada edel

M. Dries

Prima winkel, vriendelijke medewerkers.
Mijn spullen waren binnen de afgesproken termijn binnen.
Heb het laten bezorgen door LTS Bezorgservice en hier ben ik erg tevreden mee.
...
Prima winkel, vriendelijke medewerkers.
Mijn spullen waren binnen de afgesproken termijn binnen.
Heb het laten bezorgen door LTS Bezorgservice en hier ben ik erg tevreden mee.
Werd op de afgesproken datum en tijd netjes bezorgd, uitgepakt, gemonteerd en de kosten waren vooraf duidelijk.
Ik bevel deze winkel en de bezorgservice aan.

Mike Uhlenhop

Tot nu toe is er bij elke bestelling wel iets fout gegaan. Levertijden worden niet nagekomen. Koop je een tv kast zit er een lade scheef, salontafeltje dat wiebelt, die is tot 3 keer toe omgeruild... Tot nu toe is er bij elke bestelling wel iets fout gegaan. Levertijden worden niet nagekomen. Koop je een tv kast zit er een lade scheef, salontafeltje dat wiebelt, die is tot 3 keer toe omgeruild en nog steeds is die eigenlijk niet goed. Nu heb ik een bijzettafeltje gekocht en een zuiltje voor in een hoek van de kamer. Het zuiltje wiebelt, maar het bijzettafeltje zat in 3 stukken in de doos. Nee het is geen bouwpakket. Was gewoon in 3 stukken gebroken. Ik terug en dan wordt er ook nog voor de grap gevraagd of ik erop ben gaan zitten. Ik heb op deze bestelling al te lang moeten wachten en dan is het ook nog kapot. Ok ik kreeg het showroommodel mee. Maar dan had er toch op zijn minst een korting afgemoeten. Wederom een teleurstellende ervaring.

Mooie meubels, echt onze smaak

Controleer de producten voordat ze aan de klant worden meegegeven

Henny van den Oever

Pronto Wonen neemt zijn cliënten letterlijk in de maling!

Pronto Wonen neemt zijn cliënten letterlijk in de maling!

Pronto Wonen neemt zijn cliënten letterlijk in de maling met de fraise veel beloven en Weinig geven (niet leveren) doet de klant in vreugde leven, maar dat klopt dus echt niet.
Pronto Wonen Spijkenisse belooft steeds weer dat ze de spullen leveren, ( Uiterlijk binnen drie tot vier weken, daarna over anderhalve week, daarna over een week) en komen daar steeds weer op terug, met als gevolg dat de cliënt zonder meubels komt te zitten. De klacht is al een keer gemeld, maar als afgehandeld afgedaan door Pronto wonen, maar zo kan ik ook een klacht afhandelen, door gewoon maling aan de cliënt te hebben en niet te leveren.

Ze kunne de zaken heel mooi beloven.

Gewoon de afspraken nakomen, en niet steeds weer op de afspraken terugkomen en niet leveren!

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

We vinden het heel vervelend dat u deze ervaring heeft.
We vinden het heel vervelend dat u deze ervaring heeft.
De verkoopster kon in eerste instantie niet zien wat de levertijd was van de meubels die door u besteld werden, aangezien de leverancier nog geen datum van levering had aangegeven. Dit heeft ze gecommuniceerd naar u en ze heeft ook aangegeven dat er normaal gesproken een week of 3 a 4 overheen zou gaan totdat de meubels er zouden zijn. Toen bij ons doorgegeven was wat de verwachte leverdatum zou zijn, is dit wederom aangegeven. Helaas was dit later dan normaal gesproken de levertijd is. We hebben toen gekeken of we via een andere Pronto de meubels eerder voor u zouden kunnen leveren. Een medewerker van ons zou de meubels dan bij een ander filiaal voor u ophalen, maar helaas is het de andere Pronto niet gelukt om de meubels de afgesproken dag mee te geven met de vracht naar dat filiaal, waardoor dit wederom langer duurde dan de bedoeling was. Wij vinden het heel betreurenswaardig dat het zo gelopen is, maar we nemen absoluut niet onze klanten in de maling. Transparantie over de levertijden vinden we juist heel erg belangrijk en we zullen er nog meer op letten om dit duidelijk te communiceren naar onze klanten.

Ronald van der Meijde

Mijn ervaring met Pronto Wonen is zeker niet goed te noemen.

Geen sterke punten voor aanbeveling.

Wij hebben een lampen set gekocht welke niet geheel aanwezig was in de winkel.
Er moesten 2 van de 6 lampen uit een ander filiaal geregeld worden.
Hebben er voor gekozen de lampen op te...
Wij hebben een lampen set gekocht welke niet geheel aanwezig was in de winkel.
Er moesten 2 van de 6 lampen uit een ander filiaal geregeld worden.
Hebben er voor gekozen de lampen op te halen als ze er allemaal waren.
Een paar dagen later werden we gebeld dat de lampen er waren zo gezegd zo gedaan wij naar de winkel de lampen betaald en meegenomen.
Toen we thuis de lampen uit pakten bleken de twee lampen die ze uit een ander filiaal hadden laten komen een andere kleur hadden.
Wij weer terug van Rozenburg naar Spijkenisse hier de lampen afgegeven die de verkeerde kleur hadden.
Wederom werden lampen besteld in een ander filiaal wij zouden gebeld worden als deze binnen zouden zijn.
En we werden gebeld dat de lampen binnen waren maar deze bleken weer de verkeerde kleur te zijn.
Op nieuwe werden er lampen in een ander filiaal besteld lag aan de leveransier werd ons verteld deze zou de verkeerde code op de dozen hebben gezet.
En wij weer naar Spijkenisse en tot onze stomme verbazing was de kleur deze keer wel goed.
Zijn hier voor drie keer te veel naar Spijkenisse moeten rijden waar wij geen vergoeding of korting voor hebben mogen ontvangen voor ons was dit de éérste en laatst keer dat wij iets gekocht hebben bij Pronto wonen.

fam R van der Meijde.

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Bedankt voor het invullen van de review.
We betreuren het zeer dat u deze ervaring hebt.
Bedankt voor het invullen van de review.
We betreuren het zeer dat u deze ervaring hebt.
We kwamen er helaas pas achter wat er aan de hand was toen er voor de tweede keer de verkeerde lampen kwamen. Toen bleek dat er vanuit de leverancier de verkeerde code op de dozen was gezet. Dit hebben we nog nooit eerder voorhanden gehad, dus we dachten de eerste keer dat ze kwamen dat er eenmalig iets fout was gegaan. In het vervolg gaan we uiteraard als zich weer zoiets voordoet, de andere dozen allemaal nakijken.
We hopen dat u heel veel plezier mag hebben van uw lampen.

h. o.

Prettige winkel. leuke spullen. gijn personeel die de tijd voor je neemt.

Ik kocht een klok die kapot bleek jammer genoeg. de klok in de etalage was ook kapot aldus t personeel. klok is niet meer te leveren. dus waarom nog in de winkel/ etalage.

2e punt is...

2e punt is dat mijn bestelling niet op de afgesproken datum aanwezig was in de winkel. ben hier niet over gebeld. ik heb voor niets 35 km gereden.

3e punt is klacht. ik heb 2 weken geleden heb ik mijn bestelling geretourneerd. mn geld 197.= euro is nog steeds niet op mn rekening terug gestort. ik hoop dat dit alsnog snel gebeurt.

Bedankt voor uw reactie.
Heel vervelend dat de klok kapot bleek te zijn. De andere klok die nog in de etalage stond is verwijderd nu bleek dat de hele voorraad uitverkocht was. Er wordt door meerdere winkels uit de voorraad geput, waardoor we niet gelijk weten of een voorraad op is. Op het moment dat we dat weten, en dat was nu dus op het moment dat u kwam, dan halen we het product weg.
Wanneer een product uit een andere winkel moet komen, geven we een belletje op het moment dat het binnen is. Het kan namelijk zijn dat door onvoorziene omstandigheden het product iets later dan gepland in ons filiaal binnen is. Waarschijnlijk is hierover niet goed met u gecommuniceerd, hiervoor onze excuses.
Uiteraard moet uw betaling zo snel mogelijk geretourneerd worden, we hebben contact opgenomen met het hoofdkantoor dat dit regelt. De betaling zal binnen enkele dagen op uw rekening staan.

Margret van Beek

Heel goed bedrijf vriendelijk personeel. Staan direct voor je klaar

Weren perfect waar ze het over hebben niets is teveel

Geen gewoon zo doorgaan

ron

WE zijn zeer tevreden over onze aankopen Tafel 3 stoelen en 4 krukjes en ook al waren er een paar dingetjes niet goed gegaan de klantenservice heeft ons netjes en super goed onze problemen op... WE zijn zeer tevreden over onze aankopen Tafel 3 stoelen en 4 krukjes en ook al waren er een paar dingetjes niet goed gegaan de klantenservice heeft ons netjes en super goed onze problemen op gelost en ook nog eens super snel ,en personeel van de winkel in Spijkenisse waren ook super lief en netjes

Netjes en goed geholpen

Mooie winkel, fijn personeel.

Goede voorlichting.
Bank kwam precies op tijd.

Goede voorlichting.
Bank kwam precies op tijd.

Personeel hielp ook nog eens bij het inladen van de bank. Normaal gesproken is het bij een afhaalformule zo dat je echt zelf de spullen in moet laden, dus dit was een aangename verrassing!

Goede en minder goede ervaring:
Goede en minder goede ervaring:
1. Gebruik gemaakt van de meubeltaxi. In de folder die werd meegegeven, staan lagere bedragen ?! Volgens folder € 35,-- en moest € 60,-- betalen .... ?!! Ik heb de chauffeur betaald en Pronto gebeld; ze zouden terugbellen … moeten nu nog bellen …!!
2. Accessoire was iets lager geprijsd dan kassa aangaf. Ik zei er iets van en verwachtte het voor de lagere prijs. Verkoopster zei direct: Ik haal er iemand bij want wij hebben geen klik ? Huhh??
Goede ervaring : medewerkster Lotte !! Steekt met kop en schouder boven iedereen uit daar !!!

Pronto verkoop erg leuke meubelen en accessoires.
Medewerkster Lotte!

In Spijkenisse zijn een aantal medewerkers die koffie/thee zitten te drinken aan die tafel en lekker blijven zitten kletsen als er klanten binnen komen. Niet erg commercieel zijn! Behalve Lotte, die... In Spijkenisse zijn een aantal medewerkers die koffie/thee zitten te drinken aan die tafel en lekker blijven zitten kletsen als er klanten binnen komen. Niet erg commercieel zijn! Behalve Lotte, die snapt het!

Bedankt voor uw reactie.
We vinden het uiteraard erg vervelend dat u naast uw goede ervaringen ook minder goede ervaringen hebt.
U heeft blijkbaar een oude folder gehad van de meubeltaxi,...
Bedankt voor uw reactie.
U heeft blijkbaar een oude folder gehad van de meubeltaxi, onze excuses hiervoor. De bezorgdienst, dat overigens een bedrijf is dat los staat van Pronto Wonen, behoort vooraf aan te geven wat de kosten zijn voor het vervoer. We zullen deze ervaring van u kortsluiten met het bedrijf in kwestie.
Wat betreft de reactie van de verkoopster bij de kwestie met het prijsverschil, dat is uiteraard niet acceptabel en dat zal dan ook opgenomen worden met de desbetreffende persoon.
We hopen u binnenkort weer te mogen begroeten in onze winkel.