Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Erg fijn dat er geen sprake is van opdringerige verkopers. Er wordt goed geluisterd naar wat je zoekt.

Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel

Ik had een 2-tal orders lopen, maar er werd een keer 2 maal over hetzelfde gebeld, door verschillende personen. Wanneer ik bestelling afriep, kon niet snel gevonden worden wat er nog af te roepen... Ik had een 2-tal orders lopen, maar er werd een keer 2 maal over hetzelfde gebeld, door verschillende personen. Wanneer ik bestelling afriep, kon niet snel gevonden worden wat er nog af te roepen viel.

Ria Daniels lems

Tot op heden niet best

In de winkel zijn ze heel klantvriendelijk

Als er iets aan mankeerd dan ben je afhankelijk van een onafhankelijk bedrijf dus je moet wachten en blijf met je ergenis zitten

Marrie van Eeuwijk

Ik koop nooit meer iets bij jullie. Bankstel gekocht was niet goed . Jullie hebben ons 3 weken laten wachten, en laten zitten op tuinstoelen. Kon een leenbank krijgen maar de kosten om het thuis... Ik koop nooit meer iets bij jullie. Bankstel gekocht was niet goed . Jullie hebben ons 3 weken laten wachten, en laten zitten op tuinstoelen. Kon een leenbank krijgen maar de kosten om het thuis telaten brengen waren voor ons . De dag daarvoor hadden we al 75 euro betaald . Jullie horen dat op telossen . Wat een vreselijke slechte service hebben jullie. En dit bericht moet je vast niet plaatsen hoor.

Ja hoor ,kijken ,kopen, en dan de klant laten barsten.

Betere service

Jc harreman

Ik vind de service momenteel zorgelijk bellen ze een week voor de kerst mevrouw Uw bank is binnen ik zeg oke bellen ze een dag voor ik hem wil halen dat er een fout is gemaakt hij komt in week 1... Ik vind de service momenteel zorgelijk bellen ze een week voor de kerst mevrouw Uw bank is binnen ik zeg oke bellen ze een dag voor ik hem wil halen dat er een fout is gemaakt hij komt in week 1 van 2019 lekkere dan zit ik met de kerst zonder bank en hadden ook geen oplossing bellen ze op 2 Januari op mevrouw Uw bank is binnen bellen ze weer op 2 Januari op in de middag sorry mevrouw foutje hij komt pas in week 2 binnen ik vind de service ver te zoeken beetje jammer

Een beetje meer service zou niet verkeerd zijn

De service in de winkel, was prima. Maar wij hadden een tafel die verkeerd gemonteerd was en nu ook nog planken waar de montagebeschrijving niet van klopt.

De hulp van de mevrouw in de winkel was prima

Makkelijk bestellen.Vlotte levering

Communicatie over afleveren

Goede service en winkel heeft mooie spullen.

Snelle levering en afhalen gaat ook soepel.

Nvt

Vaudo

Gezellig en geïnteresseerd personeel uitstekende service

Super geholpen goed advies

Nee ga zo door erg prettig om te komen bij jullie

Buter/ Poelwijk

Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk en hebben verstand van zaken.
Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk en hebben verstand van zaken.
Wij zijn geholpen door Debbie deze dame heeft verstand van inrichten. Niks was haar teveel ze heeft voor ons de stoelen bij de banken gezet om te kijken of de kleuren matchen.
We zijn geslaagd mooie banken en stoelen gekocht.
Onze complimenten voor Debbie.

Personeel is klantvriendelijk en hebben verstand van inrichten.

Tip voor als je een cadeau als bedrijf weg geef.
Je mag een gegeven paard niet in de bek kijken maar misschien een leuker interieur cadau geven.