Karin

Helaas niet geinformeerd dat een deel van mijn aankoop al binnen was en de rest pas in februari( (dik 2 maanden later dus) hopelijk binnen komt.

Van der Spek

Door een misverstand hadden wij de verkeerde tafel. Dit is met grote service en tot volle tevredenheid opgelost.

Klantenservice

Kevin Koopman

Wij hebben een hele set meubels gekocht welke ons zeer in de smaak viel.
De koerier heeft tegen betaling alles in elkaar gezet en onze woonkamer ziet er nu prachtig uit.
De verkoopster...
Wij hebben een hele set meubels gekocht welke ons zeer in de smaak viel.
De verkoopster nam alle tijd voor ons en was zeer vriendelijk.
Onze ervaring is dus zeer positief.

Geen opdringerige verkoopsters.
Geduldig

Heb ik niet.

C.A. Bijl

De jonge vrouw/meisje die ons de 1e keer in de showroom hielp met het bekijken en uitzoeken van de stoel was heel vriendelijk en dienstverlenend.
Product is goed. Dienstverlening bij...
Product is goed. Dienstverlening bij aflevering/ophalen absoluut onder de maat, zelfs bar slecht.
We kregen tel dat artikel binnen was. Ik vroeg tot hoe laat winkel open en kreeg 17.45u te horen. Op de site zag ik dat dit gewoon 18.00u is. De volgende dag kwamen we om 18.30u aan de balie om het artikel op te halen. Achter de balie stonden 2 oudere dames. Zodat wij het goed kunnen horen, zegt de ene collega luid klagend tegen de andere: zucht "nou moet ik alle deuren weer open doen!"
De bon met de bestelling wordt vergeten aan ons terug te geven dus die pak ik zelf nog maar even van de door de dames snel verlaten balie. Wij rijden met de auto naar de leverdeur achter waar de dames al helemaal klaar staan om de stoel van het karretje op de stoep te zetten en de deuren gelijk te sluiten. Het is dat wij nog even vragen te wachten om te zien dat de stoel daadwerkelijk in de auto past, anders hadden we gewoon met stoel buiten gestaan. Gelukkig past het.
Thuisgekomen zien we dat de naam op de stoel afwijkt van de naar op de bestelbon. We pakken nog maar even niet uit en bellen de vestiging. Gezien alle onvriendelijkheid en haast wordt tot onze verrassing de telefoon om 18.45u toch nog wel opgenomen... Op onze vraag of het wel de goede stoel is krijgen we tot 2x het antwoord dat het toch vast wel zal kloppen?? ja dat ze denkt dat het vast wel goed is. Wanneer we vragen dat toch even te controleren in de computer krijgen we het antwoord: dat gaat niet hoor, die is al uit!
Kortom belabberde dienstverlening van deze dames. Ik zou tegen ze zeggen: zoek dan een andere baan, dat is beter voor Pronto.

Zorg dat de 2 oudere dames in de zaak zich net zo positief gedragen als het jongere personeel

Geachte mevr. Bijl,
Geachte mevr. Bijl,
We betreuren het zeer dat u deze ervaring hebt gehad. U geeft allereerst aan dat er op de site staat dat we tot 18.00 uur open zijn. We hebben direct gecheckt, maar wij vinden alleen de juiste openingstijden op het internet, nl tot 17.45 uur. Er zit ook altijd nog een formulier in de map die we bij de order meegeven, waarop de openingstijden staan vermeld. Hier staat ook op vermeld dat het magazijn om 17.30 uur sluit.
U geeft aan dat u om 18.30 aan de balie stond, dus het is waarschijnlijk toeval geweest dat we überhaupt nog open waren.
We gaan in ieder geval proberen te achterhalen wat er nou precies gebeurd is, want u moet natuurlijk ten allen tijde vriendelijk geholpen worden.
Gelukkig bent u tevreden met uw aankoop en we wensen u dan ook veel woonplezier hiermee.

Ineke Zevenbergen

In eerste instantie goed. Nu het aankomt op een servicevraag komt men de afspraak niet na.

Nee niet speciaal.

Afspraken nakomen. Ik krijg een mail waarop niet gereageerd kan worden met de mededeling dat filiaal Spijkenisse binnen 5 werkdagen contact zal opnemen. Er zijn nu ruim 10 dagen om en er is geen... Afspraken nakomen. Ik krijg een mail waarop niet gereageerd kan worden met de mededeling dat filiaal Spijkenisse binnen 5 werkdagen contact zal opnemen. Er zijn nu ruim 10 dagen om en er is geen contact met mij opgenomen.

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Bedankt voor het invullen van de review.
Bedankt voor het invullen van de review.
Er wordt altijd gestreefd naar een reactie binnen 5 werkdagen vanuit de service. We vinden het dan ook heel vervelend dat dat nu blijkbaar niet gelukt is. Dat we rond de feestdagen zitten en er een aantal dagen op de service uitvallen hierdoor, heeft hier ongetwijfeld mee te maken. Er wordt uiteraard uit alle macht aan gewerkt om ook in deze periode de klant zo spoedig mogelijk te informeren en de klacht op te lossen. U zal dus zeker binnen afzienbare tijd een reactie krijgen.
Pronto Wonen Spijkenisse

Snelle levering was mogelijk, jammer dat je ook voor bezorging moet betalen.

Bezorging gratis aanbieden.

Bedankt voor uw reactie.
U geeft aan dat u het vervelend vindt dat er betaald moet worden voor de levering.
Bedankt voor uw reactie.
Wij hanteren een afhaalformule en daar zijn onze prijzen ook op gebaseerd. De klant kan daardoor geld uitsparen door de spullen zelf op te halen op een tijdstip dat voor hem goed uitkomt. Er kan ook gekozen worden om een bus bij ons te huren voor 25 euro per uur. De derde optie is dan om de meubels te laten bezorgen en dan kunnen we voor de klant een vervoersbedrijf inschakelen, uiteraard zijn hier dan kosten aan verbonden.
Als de bezorging erbij inbegrepen zou zijn, dus "gratis", dan zou de prijs van onze meubels omhoog gaan. Door deze afhaalformule kan de klant zijn eigen afweging hierin maken.
We wensen u veel plezier van uw nieuwe meubels.

Stefan Kooijman

We werden goed geholpen bij de aankoop van de bank. Bij het afhalen van de bank werd de resterende betaling gedaan. Ook hierbij werden we op zich goed geholpen alleen hadden wel een warm welkom... We werden goed geholpen bij de aankoop van de bank. Bij het afhalen van de bank werd de resterende betaling gedaan. Ook hierbij werden we op zich goed geholpen alleen hadden wel een warm welkom verwacht in de zin van: 'super fijn dat jullie bank er is en nogmaals gefeliciteerd met uw aankoop, echt super leuk'. Dat mistten we wel. Misschien nog een tip om achteraf nog een telefoontje te doen om te vragen of alles gelukt is en naar wens is. Maar over het algemeen goed geholpen, top!

Marrie van Eeuwijk

Bank gekocht, werd 4 december geleverd was niet goed. 5 december gelijk gebeld en dan begint de ellende. Uit eindelijk zouden ze 17 december pas kunnen maar dan zitten we al vanaf 4 december op een... Bank gekocht, werd 4 december geleverd was niet goed. 5 december gelijk gebeld en dan begint de ellende. Uit eindelijk zouden ze 17 december pas kunnen maar dan zitten we al vanaf 4 december op een tuinbank. 17 dec tusse 12:00 en 17:00. Ik kon pas om 15:00 thuis zijn dus afspraak ging niet door ,omdat dat volgens de monteur telaat was. Echt schandalig en dat voor de kerst. Bij Pronto is het kijken kopen en dan kan je barsten. Nooit meer.

Vriendelijk personeel

Jazeker, neem een meubel maker in dienst. Schandalig dat wij 3 weken op een tuinbank moeten zitten.

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Bedankt dat u de review hebt ingevuld. We betreuren het uiteraard dat er een mankement was aan de bank, waardoor u hem niet direct in gebruik kon nemen. Helaas kon u niet thuis zijn op het moment... Bedankt dat u de review hebt ingevuld. We betreuren het uiteraard dat er een mankement was aan de bank, waardoor u hem niet direct in gebruik kon nemen. Helaas kon u niet thuis zijn op het moment dat de monteur langs kon komen. Er is ook nog aangeboden om een leenbank van ons te gebruiken gedurende de periode die nodig was om de reparatie uit te voeren, maar dat was helaas geen optie voor u. Gelukkig is het ons gelukt om de barstoelen die u ook bij ons had besteld eerder te kunnen leveren. Ook het mankement aan de bank is gelukkig helemaal opgelost, zodat u voor de kerst op uw nieuwe bank kon zitten.
We hebben er alles aan gedaan om alles zo snel mogelijk voor u te regelen, helaas heeft dat door omstandigheden wat langer geduurd dan u hoopte.
We wensen u heel veel woonplezier toe met uw nieuwe meubels.
Pronto Wonen Spijkenisse

Keurig geholpen en juiste adviezen gegeven.

Leuke dames die me keurig geholpen hebben.

Geen.. Gezellige winkel.

Ingrid Hekkert

Wij kopen er regelmatig leuke spullen voor in huis. Voor ons zelf of om cadeau te geven

De klantvriendelijkheid zou beter kunnen.