De mooie collectie voor betaalbare prijzen
Wij zijn niet helemaal tevreden over hoe de verkoop tot stand kwam, dit heeft te maken de options en bezorging.
Wij zagen een mooie bank, vonden deze prettig zitten, zoals deze daar stond,...
Wij zagen een mooie bank, vonden deze prettig zitten, zoals deze daar stond, maar toen we hem gingen aankopen, moesten we allerlei extra's erbij kopen om de bank te krijgen zoals deze in de showroom stond.
De bezorging vinden wij eigenlijk te gek voor woorden, wil je iets laten bezorgen moet je 65.00 euro betalen, maar wil je hem ook binnen in je huiskamer krijgen, moet je nog een bijrijder erbij kopen voor 35.00 euro of je moet zelf mee tillen....
Beste heer/mevrouw,
Allereerst hartelijk dank voor het invullen van een review. Wij zijn trots om te lezen dat u ons op bijna alle punten met een goed tot uitstekend beoordeelt.
U geeft aan...
Beste heer/mevrouw,
U geeft aan dat u het vervelend vond dat u allerlei opties erbij moest nemen om de bank zo te krijgen zoals hij in onze showroom stond en dat hij daardoor duurder uitviel. Op de prijskaart op de bank in de winkel staat de prijs genoteerd zonder alle extra opties, en de prijs inclusief alle opties zoals hij in de showroom staat. We vinden het jammer, dat dit niet duidelijk was voor u en zullen er in de toekomst nog meer de nadruk opleggen dat de verschillende mogelijkheden verschillende prijzen hebben.
Verder hanteert Pronto Wonen een afhaalformule, waarbij de klanten er voor kunnen kiezen zelf hun meubelen op te halen, bij ons een bus te huren, of gebruik te maken van een externe bezorgdienst. Op de prijzen die deze bezorgdienst hanteert heeft Pronto Wonen geen invloed, aangezien dit een extern bedrijf is.
Wij wensen u veel woongenot van uw nieuwe meubelen.
Mocht u verder nog vragen of verbeterpunten hebben, dan vernemen we dat uiteraard graag.
Karin
Pronto Wonen Spijkenisse