De leukste woonwinkel die er is. Wat een leuke meubels en assesoires. En voor leuke prijzen.

Assortiment hartstikke leuk. Ik laat mij altijd door 1 en dezelfde verkoopster helpen. Omdat ik alles bij pronto koop weet zij precies wat ik heb staan.

De levertijd: er staat be de meubels "op voorraad" maar de levertijd is 6-8 weken. Meubels worden meestal wel rond de 4-5-6 weken geleverd. Daarbij mis ik een bezorgservice. Maak nu gebruik van de... De levertijd: er staat be de meubels "op voorraad" maar de levertijd is 6-8 weken. Meubels worden meestal wel rond de 4-5-6 weken geleverd. Daarbij mis ik een bezorgservice. Maak nu gebruik van de meubeltaxi.

Netjes en ik vond het ook fijn dat je een orderbevestiging via de email kreeg met de hele order en tevens met een order.nr. altijd makkelijk als je nog iets te vragen had. Bij mij was er iets... Netjes en ik vond het ook fijn dat je een orderbevestiging via de email kreeg met de hele order en tevens met een order.nr. altijd makkelijk als je nog iets te vragen had. Bij mij was er iets misgegaan met de bezorgbus en dat hadden ze zo netjes geregeld dat ik toch mijn levering die dag via pronto zelf was bezorgd toppie.

Shannon

Ik ben erg tevreden over de meubels zelf. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik niet tevreden ben over het personeel. Erg ongeduldig en onvriendelijk. Ik zelf zou niet meer naar Spijkenisse Pronto gaan.

Mooi uitgebreid assortiment.

Aub het personeel aanspreken op onvriendelijkheid

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Wij danken u voor het invullen van de review. Spijtig genoeg heeft u ons een negatieve beoordeling gegeven. Graag ontvangen wij hierover meer informatie, zodat wij dit intern op kunnen nemen en daar waar noodzakelijk de werkwijze aan kunnen passen. U kunt deze informatie sturen naar info@pronto-spijkenisse.nl
Alvast bedankt.
Pronto Wonen Spijkenisse

v. Ewijk

Zeer positief, in alle rust kunnen rondkijken en pas geholpen toen we onze keur qua stoel hadden gemaakt.

Vriendelijk en deskundig geholpen, goede uitleg m.b.t. verschillende leersoorten/materialen.

MG Plag-Kauffman

Prima personeel

Teuny

Vriendelijk en kundig personeel, met een groot assortiment.

De vriendelijkheid van het personeel.

De afleverdatum wat ruimer nemen dan nu. 5 tot 8 weken klopt niet helemaal.....

Goed en vriendelijk geholpen

vriendelijk te woord staan

Mooie winkel, aardige service alleen bij navraag aan de telefoon reageerde de dame beet kribbig.

Nvt

De afhaal /bezorg regels vind ik een beetje raar. Als ik (voor mij) veel geld uitgeef vind ik het raar dat een bank niet bezorgd wordt. De meubeltaxi waar Pronto gebruik van maakt handteertin mijn... De afhaal /bezorg regels vind ik een beetje raar. Als ik (voor mij) veel geld uitgeef vind ik het raar dat een bank niet bezorgd wordt. De meubeltaxi waar Pronto gebruik van maakt handteertin mijn ogen rare en geldkloppende regels.

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Beste mevrouw/meneer,
Allereerst willen wij u hartelijk danken voor het geven van uw review. Dit zorgt er voor dat wij allert blijven en de verbeterpunten aan kunnen pakken.
Het is spijtig...
Beste mevrouw/meneer,
Het is spijtig te horen dat u met De Meubeltaxi geen fijne ervaring heeft gehad.
Pronto Wonen is een afhaalformule, wat inhoudt dat wij onze verkoopprijzen hier ook op baseren. Als wij gratis zouden bezorgen, dan had u dit ook in onze verkooprpijzen terug gezien. Daar wij echter niet bezorgen kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden.
Wij hebben een samenwerkingsverband met De Meubeltaxi om toch een vorm van service aan onze klanten te verlenen m.b.t. de mogelijkheid van bezorgen. Omdat de Meubeltaxi nog altijd een andere onderneming is, hanteren zij hun eigen tarieven.