Leo Arkenbout

Bij Pronto werden wij deskundig en vriendelijk geholpen. De zaak is heel slim ingericht en er is veel keus.

S.dubbeldeman

We hebben een goede ervaring bij Pronto in Spijkenisse, we hadden bv een tv kast besteld en die was meer als een week eerder al af te halen, super was het. (je bent immers wel al aan het wachten en... We hebben een goede ervaring bij Pronto in Spijkenisse, we hadden bv een tv kast besteld en die was meer als een week eerder al af te halen, super was het. (je bent immers wel al aan het wachten en wachten. ook de afhaalservice was goed even afrekenen omrijden en je kan er van door....nee, echt een goede aak en service....

Het personeel is snel ter plekke om je van dienst te zijn, altijd handig dat je niet de hele aak door hoeft om iets te vragen. (ook niet dat e gelijk blijven plakken, ze laten je verder gewoon je... Het personeel is snel ter plekke om je van dienst te zijn, altijd handig dat je niet de hele aak door hoeft om iets te vragen. (ook niet dat e gelijk blijven plakken, ze laten je verder gewoon je ding doen)

Soms is het niet handig om de hele zaak door te moeten je kan niet even vlug naar iets kijken of laten zien ien weer weg, ook misschien iets meer accessoire......

Lisa Frank

Gezellige winkel leuk personeel kan er fijn je aankopen uitzoeken

levering was perfekt

meteen zeggen dat men niet bezorgt en dat er voor levering moet worden voldaan.

connie

Fijne winkel en ben fijn geholpen echt aan te bevelen

Haandrikman

We werden goed geholpen en geadviseerd over de aankoop.

jekel

Heel vriendelijk personeel snelle levering

snelle correcte levering

Tineke van Bastelaar

Prima geholpen, ik tweifelde vlak voor aflevering over spullen die ik besteld had, geen probleem kon ik nog wijzigen. Kleinere eettafel en site tabel i.p.v boekenkast. Jullie verdienen voor mij een... Prima geholpen, ik tweifelde vlak voor aflevering over spullen die ik besteld had, geen probleem kon ik nog wijzigen. Kleinere eettafel en site tabel i.p.v boekenkast. Jullie verdienen voor mij een hele warme douche. Ik ben er erg blij mee. Het is netjes en goed verpakt zonder beschadigingen afgeleverd door de meubeltaxi. Voor mij sinds mijn scheiding een nieuwe start zonder problemen geweldig

Tot vlak voor aflevering nog een wijziging door kunnen geven was fantastische en hier was ik erg blij om. Ik zal zeker pronto aanraden

Klantvriendelijkheid en goed advies.

Vond de winkel een beetje donker dan bedoel ik qua kleur in meubels maar ook op muren.

D. de lange

Erg vriendelijk en hulpzaam personeel.

Is amper leuk inpakpapier voor bv kado's die in het voorste gedeelte van de winkel te koop zijn.