Kannegieter

Vind het een heel fijn bedrijf. We werden goed geholpen en het bankstel was snel leverbaar.

Zeer goede service en vriendelijk personeel

Hajiioannou-Koot, A.A.

Vriendelijke verkoopster, nam alle tijd. Winkel is ook overzichtelijk ingericht

Had beter geinformeerd moeten worden over de aflevering, ik wist bijvoorbeeld niet dat er nog pootjes onder de bank gemonteerd moesten worden.

Bank aangeschaft

Er wordt samen gewerkt met de meubeltaxi. De ervaring/klantvriendelijkheid met dit bedrijf viel wat tegen mbt het maken van een afspraak. (Bij levering was de chauffeur wel vriendelijk)

D. Bouman

Hele goede service

veelzijdigheid

J.v.f.Berg-Bekker

Gewoon goed aan te bevelen bij personen

zijn tevreden ,heel aardig en vriendelijk personeel

voor ons niets veranderen,

Service uitstekend . Levering netjes binnen de 8 weken

Bruinink

Leuk, gezellig, goed. Minpunt is dat je verplicht bent de gehele winkelroute te moeten lopen als je "even" naar begin of eind moet lopen. (xxx systeem, echter heeft xxx ook mogelijkheid tot een... Leuk, gezellig, goed. Minpunt is dat je verplicht bent de gehele winkelroute te moeten lopen als je "even" naar begin of eind moet lopen. (xxx systeem, echter heeft xxx ook mogelijkheid tot een verkorte route).

Werknemers stralen gezelligheid uit. Persoonlijke aandacht erg aanwezig.

Vooraf had ik niet gezien dat de meubels niet bezorgd werden. Mogelijk is dit bekend gemaakt door middel van info in de winkel, echter heb ik het niet waargenomen.

Mmjkokken

Goede ervaring. Nemen goed de tijd en zijn klantvriendelijk. Goed advies gekregen bij klacht.

Assortiment

Janette Fokkens

Mooie zaak, aardige mensen, goed advies