Ruud van Moort

Goede en snelle levering

Vriendelijke afhandeling van de order

Beter communiceren over de levering aan huis

Krystle

Ik ben heel blij met mijn mooie meubels en de bezorging was super. Ik weer en wind zijn ze toch alles komen bezorgen.

Hele mooie meubels. Vriendelijk personeel. Bezorging was top. Lotte is ook echt een topper zij heeft mij heel goed geholpen nadat ik zelf een fout had gemaakt heeft zij dit voor mij opgelost!

Betere informatie over kosten bij bezorgen en leen bank en der. Ik werd wel geïnformeerd dat de mogelijkheden er zijn. Maar niet dat daar kosten aan verbonden zijn.

A. Correljé

Goed geholpen bij Pronto. Bij bezorging door de hr.Tigran ( voornaam ) was dit ook prima verzorgd. Vriendelijke man die snel en bekwaam een en ander in elkaar zette. Ook nam hij alle verpakking weer... Goed geholpen bij Pronto. Bij bezorging door de hr.Tigran ( voornaam ) was dit ook prima verzorgd. Vriendelijke man die snel en bekwaam een en ander in elkaar zette. Ook nam hij alle verpakking weer mee. Onder het werk aardige conversatie. Kortom prima1

Alles .

3 maanden wachttijd wat lang.

piet&gre

Medewerkers waren heel vriendelijk en wouden je graag helpen. goede advies over de stof en gaven plus en minpunten over een bank die jou intersseerde.

medewerkers willen graag helpen en zijn vriendelijk.

geen verbeterpunten alleen lange wachttijd tot dat ik de bank in mijn bezit heb alleen daar kan niemand wat aan doen.

Annemieke

Zeer prettig

Heel behulpzaam hadden direct een kast nodig en konden deze gelijk ophalen in Naaldwijk

Geen verbeterpunten

Debora L

Winkel beleving en levering+ montage bankstel

Mooi ingerichte winkel het geeft interieur ideeën en gaat mee de trend van nu maar heeft ook tijdloze producten. Ook ben ik zeer tevreden met de bezorging en montage van onze bankstel door
...
LTS Lana Transport Service. Ik raad hem zeker aan topper!

nvt

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Bedankt Debora L voor de mooie beoordeling!
Wij wensen u nogmaals veel plezier met uw nieuwe bank.

JvdVelden

Vandaag werd onze nieuwe eettafel bezorgd door LTS uit Vlaardingen. De bezorger Tigran bracht niet alleen de tafel maar ook service met een glimlach. Omdat de tafel nog in elkaar gezet moest worden... Vandaag werd onze nieuwe eettafel bezorgd door LTS uit Vlaardingen. De bezorger Tigran bracht niet alleen de tafel maar ook service met een glimlach. Omdat de tafel nog in elkaar gezet moest worden vroeg ik of hij de pakketten achter ons huis onder de overkapping wilde leggen en dat was geen enkel probleem. Een pluim voor deze vrolijke man.

klantvriendelijk en goede service

Beste J vd Velden,
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Wat fijn dat u zo tevreden bent over de bezorgdienst. Wij gaan dit aan Tigran/LTS doorgeven.
Team Pronto...
Beste J vd Velden,
Bedankt voor de mooie beoordeling.

Frans Verhoeven

Vandaag bankstel binnen gekregen. Alle lof voor bezorgdienst LTS . Het leek dat we het bankstel niet in de lift of via trappenhuis boven konden krijgen en dat het alleen met een hoogwerker gedaan... Vandaag bankstel binnen gekregen. Alle lof voor bezorgdienst LTS . Het leek dat we het bankstel niet in de lift of via trappenhuis boven konden krijgen en dat het alleen met een hoogwerker gedaan kon worden. Maar door deskundigheid en doirzetting van bezorger is het toch zonder hoogwerker gelukt.

Goed en deskundig advies. Wordt prima geholpen. Zeer goede bezorg dienst.

Zo doorgaan.

Etienne

Super goede en vriendelijke hulp

Goede en snelle communicatie

Beste Etienne,
Bedankt voor de mooie beoordeling! Mocht u nog vragen hebben over uw fauteuil dan kunt u ons altijd contacten. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze winkel.
Met...
Beste Etienne,

Bakker

Onaardig

Dichtbij

Iets klantvriendelijker zou fijn zijn, niet iedereen weet dat de winkels franchise zijn, en daardoor niet met je willen communiceren over een ander filiaal of online aankopen.

Goedemorgen Bakker,
Wat vervelend dat uw bezoek aan onze winkel niet naar verwachting is verlopen. Wij zullen
uw tip meenemen naar onze vergadering. Hopelijk mogen wij u in de toekomst...
Goedemorgen Bakker,
uw tip meenemen naar onze vergadering. Hopelijk mogen wij u in de toekomst overtuigen dat onze winkelmedewerkers wel degelijk klantvriendelijk zijn.