Familie Loonstra

Wat een genot om te ervaren dat er nog bedrijven zijn waar je als klant helemaal thuis voelt. Je loopt er heel wat af, maar met behulp van het personeel is het eigenlijk onmogelijk om hier niet te... Wat een genot om te ervaren dat er nog bedrijven zijn waar je als klant helemaal thuis voelt. Je loopt er heel wat af, maar met behulp van het personeel is het eigenlijk onmogelijk om hier niet te slagen. En als je dan ook nog eens ervaart dat de prijs enorm meevalt ben je helemaal gelukkig. Wij komen al jaren in Terborg en hopen dat ook nog lang te mogen blijven doen

Super solide bankstel welke perfect aan onze eisen voldoet.

Het enige dat ik kan bedenken om het de klanten nog meer naar de zin te maken is door alles gratis weg te geven.

Michel

Vriendelijk en goed geholpen

Service en parkeergelegenheid

Prima geholpen.
Personeel heeft verstand van zaken en alle tijd.

Kundig en alle tijd

Vriendelijk in de aanschaf, niet flexibel bij het afhalen

advies, keuze en dergelijke bij aankoop

het aanbetalen is logisch, het contant af rekenen bij ophalen is niet meer van deze tijd. ik heb begrip voor uw principe. maar of ik internetbankier, of id achterlaat. op een zaterdag met 80 % al... het aanbetalen is logisch, het contant af rekenen bij ophalen is niet meer van deze tijd. ik heb begrip voor uw principe. maar of ik internetbankier, of id achterlaat. op een zaterdag met 80 % al betaald hebben, mag u van mij aannemen dat ik de boel niet bedonder.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u vriendelijk bent geholpen bij de keuzes van uw aankoop!
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u vriendelijk bent geholpen bij de keuzes van uw aankoop!
Zodra u de artikelen bij ons komt ophalen, kan de betaling per pin of contant worden gedaan. De goederen moeten volledig betaald zijn alvorens u ze meeneemt. De betalingswijze is bewust gekozen; onze klanten gebruiken voor het overgrote deel de pinpas, er is weinig behoefte aan andere manieren van betalen.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

Winters

Zeer slechte communicatie.
Bericht gehad dat ons bankstel binnen was, afspraak gemaakt om op te halen. Dag van te voren bericht dat het bankstel er toch niet was.
Duurde nog 2 tot 3...
Zeer slechte communicatie.
Duurde nog 2 tot 3 weken, dut terwijl ons oude bankstel verkocht was. Dus mooi moeten behelpen.
Wel 2 telefoontjes gehad dat het bankstel er niet was. Geen telefoontje gehad dat hij er wel was. Uiteindelijk is mijn vrouw gaan vragen hoe of wat, toen kreeg ze te horen dat hij diezelfde middag bezorgd ging worden. Gelukkig dat mijn vrouw heeft geinformeerd anders waren ze voor de dichte deur gekomen.
Al met al geen aanrader dus.
Gr. Hans Winters

Duidelijke communicatie

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Erg spijtig om te lezen dat u een vervelende ervaring bij ons heeft gehad en dat er een opstapeling van ongelukkigheden is geweest. Dit is niet zoals wij willen werken. Onze welgemeende excuses hiervoor! Wij streven er juist naar onze klanten zorgvuldig op de hoogte te brengen en dit goed te coördineren.
Wij hopen u ondanks uw vervelende ervaring weer terug te mogen zien in onze winkel, de koffie staat altijd voor u klaar!
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

Claudia Doeze Jager

Vóórdat we in de buurt kwamen wonen, waren we al op onderzoek. We konden toen dezelfde dag nog terugkomen voor een keukenafspraak.
Véél te laat gingen we buiten, maar wèl met een...
Véél te laat gingen we buiten, maar wèl met een keukendeal!
Een maand later, toen we hier al woonden, kwamen we voor n bank die we in onze vorige woonplaats in een andere vestiging hadden gezien. Niet direct leverbaar als zodanig, maaaaarrr we kwamen wel dezelfde dag tot een oplossing! Door deze benaderingen voel je je wel klant! Ennu....volgende meubelstuk is al besteld ;)

Meedenken met de klant

Keurige aflevering meubels. Goede verkoop en klantvriendelijke benadering

Goed advies en meedenken met klant

Karin Bergevoet

Prima, goed advies en men neemt de tijd voor je

toen ik eerst kwam kijken heeft een oudere dame me geholpen, zij heeft erg veel kennis en mij erg goed geadviseerd in de mogelijkheden voor de bank. Toen ik een dag later terugkwam om mijn meubels... toen ik eerst kwam kijken heeft een oudere dame me geholpen, zij heeft erg veel kennis en mij erg goed geadviseerd in de mogelijkheden voor de bank. Toen ik een dag later terugkwam om mijn meubels te bestellen kon ik precies aangeven wat ik wilde bestellen.
Ook erg fijn dat als je belt dat je de meubels komt ophalen dat ze dan klaar staan.

Bij het magazijn aan de achterzijde een mogelijkheid om te betalen. Nu moet je eerst de hele winkel door om te betalen, op zaterdag kan het dan erg druk zijn, en na betalen weer de winkel door naar... Bij het magazijn aan de achterzijde een mogelijkheid om te betalen. Nu moet je eerst de hele winkel door om te betalen, op zaterdag kan het dan erg druk zijn, en na betalen weer de winkel door naar achteren.

Prima van begin tot eind.
Zowel het bestellen mét kundig advies.
Contact om meubels op te halen mét aanhanger.
Hulp bij inladen aanhanger en hulp bij terugkomst. Top!

Zie boven.

Ietsjepietsje groter container voor plastic?Zie