Prima, geen bijzonderheden

Goed geholpen en geadviseerd in de winkel. De levertijd helaas langer dan vooraf verwacht, maar dat ligt bij de fabriek, niet de winkel.

Wat meer klanten op de hoogte houden van de levertijd

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Goed om te mogen lezen dat u naar tevredenheid geholpen bent in onze winkel.
Bestellen kan in sommige gevallen extra tijd in beslag nemen....
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Goed om te mogen lezen dat u naar tevredenheid geholpen bent in onze winkel.
Bestellen kan in sommige gevallen extra tijd in beslag nemen. Wij houden dit uiteraard zorgvuldig voor u in de gaten en streven ernaar u hiervan goed op de hoogte te houden. Vervelend dat hierin iets niet goed is gegaan. Bedankt voor uw begrip!
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Stolk

Supper geholpen met onze wensen snel gelevert goed geholpen met het inladen en als het nodig is hebben ze ook nog een boedelbak tot je beschikking

Supper en goed advies

Is er niet ga zo door

Harald Eltink

Goede en deskundige begeleiding zonder opdringen, en afwijkende mogelijkheiden betreffende bestelling

Flexibel dan concurrenten

Geef onderhoud punten mee op papier.

John Schuurmans

Onze ervaring met dit bedrijf matig positief.

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Groot gedeelte van ons assortiment is uit voorraad leverbaar en direct beschikbaar, het kan voorkomen dat een artikel besteld dient te worden. In sommige gevallen kan dit wat extra tijd in beslag nemen. Uiteraard houden wij u hiervan goed op de hoogte, zodat u weet waar u aan toe bent.
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

Buiting

Mijn ervaring met maron dat is dat ik altijd graag hier ga kijken en er graag ideeen opdoe en er ook regelmatig mijn meubels koop op dit moment opzoek na mooie verlichting al wel iets gezien maar... Mijn ervaring met maron dat is dat ik altijd graag hier ga kijken en er graag ideeen opdoe en er ook regelmatig mijn meubels koop op dit moment opzoek na mooie verlichting al wel iets gezien maar nog niet zover met verbouwing thuis

Indeling van kompleten kamers bij elkaar ook op gebied van verlichting niet alleen winkelspot er op

Nee ben best wel tevreden en kom er daardoor ook steeds weer terug maron word meestal wel als eerste bezocht en mijn gevoel is er altijd goed

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve en enthousiaste review!
Ontzettend leuk om te lezen dat u regelmatig onze winkel bezoekt!
Veel lampen hebben wij op voorraad, u kunt ze per...
Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve en enthousiaste review!
Ontzettend leuk om te lezen dat u regelmatig onze winkel bezoekt!
Veel lampen hebben wij op voorraad, u kunt ze per set in onze studio’s goed bewonderen. Wij helpen u graag om een juiste keuze te maken. Verlichting is een vaak vergeten belangrijk punt in het interieur.
Succes met de verbouwing van uw woning, wij zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop!
Het team van Maron meubels & keukens

Ik zelf heb alleen maar goede ervaring met dit bedrijf

Ze nemen meteen contact met je als een bestelling langer duurt en doen dan ook nog een extra aanbieding

Tot nu to heb ik er nog geen een

Ik heb hier een bank gekocht en algehele ervaring was erg prettig

Veel keuze in banken en stoffen
De geleende aanhanger was erg fijn
Verkoper was vriendelijk en dacht goed mee

De bank in elkaar zetten was lastig

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u enthousiast bent over onze winkel en goed bent geholpen bij uw aankoop.
Hartelijk dank voor uw compliment!
De meeste hoekbanken...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Hartelijk dank voor uw compliment!
De meeste hoekbanken worden met koppelhaken in elkaar geschoven, normaliter gaat dit vrij eenvoudig. Wel is het prettiger om dit met twee personen te doen.
Wij wensen u veel plezier van uw hoekbank en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Francien

We hebben een keuken bij jullie gekocht bij jullie. Goede service en top geholpen door Bennie.

Jullie doen gewoon en normaal. Als we niets gekocht hadden was het ook goed geweest. Lekker op z'n achterhoeks.

Prettig en sfeervol. goed en deskundig geholpen

veel keuze mogelijkheden in verschillende prijsklasse

neen