In een woord geweldig
wij zijn goed geholpen door een van de lieve dames die daar werken
goed advies en niks word op gedrongen

de vriendelijkheid

weet ik zo niet .

Mark Greven

Een heel fijn bedrijf! Goede kwaliteit. Werknemers zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Aangezien we alle meubels voor in ons huisje daar hebben gekocht, kregen we een kleine attentie vanuit de... Een heel fijn bedrijf! Goede kwaliteit. Werknemers zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Aangezien we alle meubels voor in ons huisje daar hebben gekocht, kregen we een kleine attentie vanuit de winkel mee. Echt super. We zijn echt goed te spreken over maron in Terborg.

Goed advies, vriendelijke werknemers, mooi aangeklede winkel en kwaliteit meubels etc. En absoluut niet duur.

Ik zou zo niet weten wat verbeterpunten zijn. Als ik dan toch een mini verbeterpunt geven moet, zou ik zeggen misschien dat de levertijd wel iet wat lang is.

Wiebje Niesink

Zeer leuke winkel komen er geregeld

Lekkere koffie

??

Alfred Hietkamp

Goed tot zeer goed ze laten je rustig winkelen en kijken zonder steeds gestoord te worden
heb je ze nodig staan ze er ook met goede adviezen

ongeveer het enige meubel winkel waar mijn vrouw en ik het eens kunnen worden in het kiezen van meubelen

zo houden bevalt prima

Ze denken met je mee. Vriendelijk.

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

h.wullink

Wij hebben twee kapstokken en twee fauteuils gekocht. De verkoopservice was prima, de levertijd en aflevering correct.

beschikbaarheid van aanhangwagen

Groot Zevert

Goede service, vriendelijk personeel

G. Derksen

Prettige sfeer en goede ontvangst. Goed advies en goede levering.

Service, uitleg en vervoersmogelijkheden.

Nee.

Henri te Grotenhuis