René

Prettige ervaring, fijne verkopers en erg behulpzaam.

Groot aanbod, aantrekkelijke prijzen.

Weinig op aan te merken, ga vooral door met het pronto concept.

Prima Gemoedelijk en klantvriendelijk!

Duidelijke afspraken.

Nee.

Jaren niet meer in het bedrijf geweest. Waren ergens naar op zoek. Een groot assortiment aangetroffen tegen goede prijs/kwaliteit verhouding . Zelfs op voorraad aanwezig en mee kunnen nemen.

Goed geholpen met een deskundig advies

René

Goede ervaringen, allemaal vriendelijk en behulpzaam personeel, niks is te moeilijk of te veel.

De grote keuze mogelijkheden, en de prijs verhoudingen.

Blijf vooral Maron, met leuke aanbiedingen en prijzen.

Ulft

?

?

Pin automaat anschaffen in magzijn Doetinchem

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de gelegenheid ons telkens te verbeteren.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de gelegenheid ons telkens te verbeteren.
Wij hebben bewust gekozen voor geen pin gelegenheid in ons externe magazijn. Het melden bij ons in de winkel heeft te maken met de factuur die u ontvangt en de veiligheid van u en onze medewerkers. U kunt de betaling niet in ons magazijn afhandelen.
We zijn nog erg nieuwsgierig naar uw genoteerde vraagtekens, wellicht mogen wij van u hierover nog wat opheldering ontvangen.
Wij wensen u veel plezier van uw aanschaf en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubel & keukens

Tymon Bayer

Perfect and nice people!

Alles

6 eetkamerstoelen gekocht. Prima geholpen door de medewerker. Vriendelijk en de nodig tips ontvangen.

Prima service, correcte behandeling, inpakservice.

Kast gekocht en meegenomen. Even een kopje koffie en kast werd transportklaar gemaakt.

Booimanx

Mensen vriendelijk,zoals bij elke meubelzaak

Sonore bank uit de collectie halen, salontafel en dressoir prima

M.Wanders

Na div meubels nu de tweede keuken bij supper keukens.

Ze nemen ruim de tijd voor je. En het belangrijkste ze proberen er niks door te drukken om maar een opdracht binnen te halen. Ook zijn ze eerlijk met de prijzen, je weet gelijk wat het kost zonder... Ze nemen ruim de tijd voor je. En het belangrijkste ze proberen er niks door te drukken om maar een opdracht binnen te halen. Ook zijn ze eerlijk met de prijzen, je weet gelijk wat het kost zonder onoverzichtelijke kortingen enz.

Ja, toch een bezorg dienst.