Ronny Kock

Heel goed

Gewoon zo door gaan

Schutte

Top service

Niet opdringerig in de winkel, en de mensen bij de afhaal zijn zeer behulpzaam.

Mulder Tiemessen

Professioneel deskundig vakkundig goed advies, klantvriendelijke mensen staan altijd met koffie / thee klaar. Ik zoek niet verder voel mij hier helemaal thuis.

Klantvriendelijk, deskundig en professioneel vakkundig.

Heb ik niet kunnen ontdekken, zij hebben mij uitstekend geholpen, ook al ging dit niet vanzelfsprekend, deze mensen hebben mij uitermate goed geholpen. Ben ongelooflijk blij dat deze mensen mij... Heb ik niet kunnen ontdekken, zij hebben mij uitstekend geholpen, ook al ging dit niet vanzelfsprekend, deze mensen hebben mij uitermate goed geholpen. Ben ongelooflijk blij dat deze mensen mij hebben geholpen. Toppers zijn het.

Rita Sint-Veenvliet

Goede ervaring,klantvriendelijk

Rachel

Vertrouwd adres. Onze vorige bank hadden we ook bij Maron gekocht en hebben er veel plezier van gehad.

Vriendelijk, kundig en gastvrij personeel.

De winkel uitstraling en assortiment oogt oubollig. Dat is het niet, maar de styling kan beter. Er is ook weinig daglicht in de showrooms. Het is donker en "stoffig".

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
En super tof om te mogen lezen dat u al meerdere keren goed geslaagd bent bij Maron.
We staan elke dag paraat om u met alle enthousiame voort te...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
We staan elke dag paraat om u met alle enthousiame voort te helpen!
Bedankt voor uw tip over de uitstraling van de winkel, op dit moment wordt er volop gewerkt in onze showroom om de nieuwe trends te verwerken in de studio's en hier een nieuwe frisse look aan te geven!
Wij wensen u veel plezier van uw aanschaf en zien u graag weer in onze winkel verschijnen
Het team van Maron meubels & keukens

Maron meubelen

Mooie spullen, waardeloze service

Mooie spullen

Lang wachten tot er tijd voor je is. Verkoopster moest meerdere malen met een vraag rondom prijzen teruglopen naar de infobalie waardoor het erg lang duurde voordat de koop gesloten werd. Totaal... Lang wachten tot er tijd voor je is. Verkoopster moest meerdere malen met een vraag rondom prijzen teruglopen naar de infobalie waardoor het erg lang duurde voordat de koop gesloten werd. Totaal geen flexibiliteit in prijs ondanks dat onze spullen kapot waren gegaan waardoor nieuwe moest worden uitgezocht en er in de winkel korting was, maar dit weer niet gold op te bestellen materialen. In verhouding nu erg duur uit geweest en veel bij moeten betalen. Tevens onvolledige info rondom de service gekregen, hier zelf weer achteraan moeten bellen en mailen.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat ons assortiment u aanspreekt!
Spijtig om te lezen dat de afhandeling met de service niet goed is verlopen.
In ons contactsysteem staat...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat ons assortiment u aanspreekt!
Spijtig om te lezen dat de afhandeling met de service niet goed is verlopen.
In ons contactsysteem staat vermeld dat u op de order uit 2019 een klacht heeft ervaren waarbij u nu een complete herkeuze heeft mogen maken met een nieuwe set eetkamerstoelen. U krijgt een vergoeding van de originele order, waarbij u de meerprijs zelf moet bijbetalen.
Vervelend om te horen dat dit wellicht niet goed is geinformeerd, onze excuses voor het ongemak.
Ondanks de opstapeling van ongelukkigheden wensen wij u uiteraard veel plezier van uw aankoop.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens.

Te Grotenhuis

Als je binnen bent prima.
Zodra ik contact op nam nadat de leverdatum, met daarop een aantal vragen en daarover een opmerking maakte.
Vond ik het wat kortaf en kwam het erop neer dat ik...
Als je binnen bent prima.
Vond ik het wat kortaf en kwam het erop neer dat ik niet moest zeuren.

Nieuw assortiment en looks
Ben blij met het eindresultaat.

Communicatie: via mail/tel na klacht direct contact opnemen.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk dat u geslaagd bent bij Maron.
Wij vinden het altijd erg leuk om achteraf te mogen lezen dat het eindresultaat geslaagd is!
Vervelend om te...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk dat u geslaagd bent bij Maron.
Vervelend om te lezen dat de communicatie niet goed is verlopen na dat de order is geplaatst, dit is zeker niet de intentie geweest van mijn collega aan de telefoon.
Wij zullen intern bespreken wat wij hierin kunnen verbeteren!
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop in onze winkel en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens.

sven van den berg

Zeer vriendelijk personeel . en je voelt je op je gemak ,

vriendelijk , gratis koffie altijd fijn . een ruim pand met diverse stijlen

doordat de ruimte heel groot is is het niet heel erg warm binnen , , ( ik snap het heel goed hoor .)