D.wiersma

Geholpen door joop op en top.

Zonder oordeel vanuit hart personeel.
Heerlijke koffie

Speelruimte voor school gaande kinderen

Er is een glijbaan maar voor het schoolkind zou er wel een wij of zo mogen of workshops

A. Rutten

We waren op zoek naar een nieuw bankstel voor onze woonkamer zonder dat we vooraf al een specifiek beeld hadden wat het zou moeten worden
We werden zeer prettig en adequaat geholpen door een...
We werden zeer prettig en adequaat geholpen door een zeer vriendelijke verkoper die zich eerst goed liet informeren naar onze woonsituatie, ruimte en kleuren. Vervolgens leidde hij ons met veel geduld langs de diverse opstellingen en ons voorzag van alle benodigde informatie. Door het zeer ruime aanbod hebben wij een goede keus kunnen maken.

Klantgerichtheid en deskundigheid van de verkoper

Ik vond de levertijd erg lang en ook langer dan ons is voorgehouden. Ik denk dat elke klant uitziet naar zijn/haar aanschaf.
Om die reden zou ik die wachttijd (pro actief) wat beter...
Om die reden zou ik die wachttijd (pro actief) wat beter begeleiden. Er kunnen vele oorzaken van vertraging in de levertijd zijn maar ik zou het als klant prettig vinden om daar af en toe wat van te horen. Het geeft je als klant ook het gevoel te worden gewaardeerd.
Verder vind ik afhaalservice/ c.q. bezorgservice matig.
Wij hadden niet de mogelijkheid om onze meubels zelf af te halen en kozen ervoor dit te laten verzorgen. Hiervoor wordt dan een extern transportbedrijf ingehuurd. Die heeft zo zijn eigen planning waardoor het nog weer veel langer duurt dan gehoopt.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review, prettig om te lezen dat u goed geholpen en geadviseerd bent door onze verkoper.
We hanteren het meeneem principe, iedereen kan dan zelf een...
We hanteren het meeneem principe, iedereen kan dan zelf een keuze maken voor het vervoer. Er is een mogelijkheid om aanhangwagens kosteloos te reserveren en er is een bus te huur voor 15 euro per uur voor het gebruik. Bezorgen is inderdaad mogelijk (wij besteden dat uit) het zou in alle gevallen hogere kosten en extra tijd met zich meebrengen, onze insteek is dat we u dat willen besparen.
Door de vele mogelijkheden, afmetingen en kleuren willen we aan de persoonlijke wensen voldoen. Het komt dan voor dat we artikelen moeten bestellen. Bij uitloop van leveringen stellen wij onze klanten altijd op de hoogte, onze excuses dat het in dit geval niet helemaal gelopen is zoals we dat wensen.
Wij wensen u veel plezier van uw aanschaf en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

Advies prima

Prijs

nee

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor uw positieve review! Goed dat u onze prijzen een sterk punt vind, dit komt mede doordat we werken volgens een meeneemconcept. Bezorgen is een mogelijkheid, dit besteden we uit. Het zou... Bedankt voor uw positieve review! Goed dat u onze prijzen een sterk punt vind, dit komt mede doordat we werken volgens een meeneemconcept. Bezorgen is een mogelijkheid, dit besteden we uit. Het zou in alle gevallen hogere kosten en extra tijd met zich meebrengen, onze insteek is dat we u dat willen besparen. Om uw artikelen te vervoeren hebben wij gratis aanhangwagens ter beschikking, of tegen een kleine vergoeding een bus. Bedankt voor uw aanbeveling!

Dianne Lensink

Te weinig verkopers

Mooi assortiment

Te weinig verkopers. 2 x geweest en geen enkele keer was er een verkoper op korte termijn beschikbaar. Dan maar naar de concurrentie

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review, het geeft ons de mogelijkheid tot verbetering.
Op specifieke tijdstippen en dagen wordt ons volledige verkoopteam ingezet om iedereen te woord te kunnen staan en te helpen bij de aankoop. Mocht het toch niet lukken om u te helpen bij een aanschaf kan er altijd een afspraak gemaakt worden, zodat één van onze verkopers volledig de tijd voor u kan nemen. Wij willen voor iedereen de nodige tijd nemen en goed adviseren, spijtig om te horen dat u die mogelijkheid niet heeft gehad. Om dit in de toekomst te voorkomen wordt ons verkoopteam uitgebreid, inmiddels zijn er 2 extra verkopers aangenomen.
Wij hopen u alsnog weer te mogen verwelkomen bij ons in de winkel.
Het team van Maron

We hebben goede ervaring met Maron ruime keus en vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

Korter levertijd

Mijn ervaring is goed. Tijdens mijn bezoeken ben ik goed geholpen en heb ik goed advies en uitleg gehad. Daarnaast hebben ze mij de keren dat ik belde snel en goed geholpen.

Goed advies, duidelijk uitleg dmv voor- en nadelen naast elkaar leggen.

Beter de klant inlichten als de levertijd van de bestelde producten vertraging oploopt.

Prima geholpen

Gratis aanhanger ter beschikking.

ten Hove

Prima service

ze hebben ons prima geholpen. De klantvriendelijkheid is top.

nee

epping

Prima! Met keukenadviseur bobbie Buitendijk
Prima! Met keukenadviseur bobbie Buitendijk
Ivm een fout op keukenwandplaat gebeld met jullie van superkeukens. Is meteen naar leverancier doorgestuurd. Verder nog niets van vernomen maar gast wat tijd over heen

Goede uitleg van bobbie, eerlijk over bepaalde producten kennis zit goed

Niets

Zeer goed! Vriendelijk, behulpzaam en snelle kevering

Prijs, klantgericht, vriendelijk