Wij zijn erg prettig geholpen met de aanschaf kregen tips en informatie heel veel keuze wat ook fijn is.
Goed en leuke prijzen voor meubels.Soms een beetje chaotisch
Er zijn genoeg medewerkers die kunnen helpen in de altijd drukke winkel.
Leuke meubels voor leuke prijzen
Wanneer er een belangstellende vraag van de medewerker komt, waarom je dit produkt koopt ,hij tegelijkertijd in de laptop kijkt en je het gevoel hebt dat hij het antwoord niet eens hoorde,...
Reactie Pronto Wonen Terborg:
Bedankt voor uw positieve review. Op deze manier kunnen we ons telkens blijven verbeteren.
Sinds kort werkt onze verkoopploeg met een mini laptop. Het maakt het mogelijk de order direct te...
Wij zijn goed geholpen en de medewerkster was zeer goed, alles is goed verlopen. Aardig personeel.
Ze hebben oog voor de klant, en bij de lampen hebben we ook goed advies gekregen.
Nee want alles was goed, alleen de omschrijving van het in elkaar zetten van de meubels kan iets beter door op de kasten de nummers op de deuren en andere elementen te zetten.
Meerdere aankopen gedaan. Prima voorgelicht en geholpen door de medewerkers. Van verkoopadviseur tot magazijnmedewerker. Topservice!
Kundige en vriendelijke medewerkers. Denken mee met de klant.
Je wordt super geholpen en na afloop krijg je netjes een kopje koffie of thee aangeboden.
Ik heb een hoekbank gekocht met lounge deel. Vriendelijke verkoopster, leuke winkel.
Vooral na de levering. Ik meende dat er twee verkeerde rugkussens geleverd waren. Heb hierover een paar keer contact gehad met ene Chantal van de service-afdeling. Ze was zeer behulpzaam. Achteraf...
Hele aardige mensen
Goed geholpen...