Goede keus als je niet teveel wilt uitgeven

Zelf ophalen scheelt in de prijs

Levertijd is toch nog best lang; bij bepaalde stoffen 5 weken, maar wil je een ander stofje dan duurt het ineens 12 weken

Ilona Frank

We hebben hier onze keuken recentelijk gekocht,en zijn hier erg tevreden over.we zijn erg goed geholpen en hebben ook goede adviesen gekregen.

Zeer goed

Is echt een hele mooie winkel geworden

Per toeval in de winkel terecht gekomen en zijn door het personeel uitstekend geholpen.

Ze moeten de administratie goed bij houden

Oonk

Goed geholpen door medewerkers. Bij vragen of hulp vriendelijk te woord gestaan .

De beschrijving voor het zelf plaatsen van onze keuken was soms er onduidelijkheid of niet logisch. Misschien een punt van aandacht.

Prima service

Prima, alleen afhalen keuken in Doetinchem, en op maandag is keuken afhalen niet mogelijk is beiden erg lastig.

avink

nee

nee

loes van den bos berenschot

TOP en heel fijn personeel .

ja zeker we kopen al jaren bij MARON en super personeel met top uitleg ivm met onderhoud. en wat ook fijn is een heerlijk kopje koffie .MARON TOPPIE .

V. Melis

Super ervaring met Pronto Wonen, goede service en vooral top kwaliteit!

Een overzichtelijke, modern ingerichte winkel met een groot assortiment van kleuren en diverse materiaal soorten. Prima service en klantvriendelijkheid staat absoluut hoog in het vaandel.