J Alofs

Super goed geholpen

J langenhof

Ruime keuze klantvriendelijk

De bezorgers mogen wel wat klantvriendelijker zijn

Maron Terborg Superkeukens

Ontzettend mooie keuken gekocht bij Superkeukens. Fijn geholpen door het team en goed advies mogen ontvangen van de verkoopster zelf, ze zijn meedenkend en weten waar ze over praten. Wij waren ook... Ontzettend mooie keuken gekocht bij Superkeukens. Fijn geholpen door het team en goed advies mogen ontvangen van de verkoopster zelf, ze zijn meedenkend en weten waar ze over praten. Wij waren ook erg blij met de geadviseerde keukenmonteur. Hij heeft nog een aantal ongelukkige zaken opgelost. Al met al ontzettend tevreden en we zijn niet uit de keuken weg te slaan. Bedankt!

Fijn advies, ervaren verkopers en mooie keukens. Fijne service!

Het vervoerbedrijf waar mee word samengewerkt

Marga

Wij hadden al een bank uitgezocht en kwamen er toen pas achter dat we het zelf op moesten halen, wij waren niet bekend met dit concept.....

Vriendelijkheid

Betere voorlichting

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons personeel en de uitstraling van de winkel.
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor uw meubels!
Een...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor uw meubels!
Een bezorgservice is een mogelijkheid. Dit besteden wij uit!
Bezorgen neemt te alle tijden extra tijd en kosten met zich mee die wij onze klanten willen besparen.
Mocht u het zelf vervoeren van de artikelen niet prettig vinden, denken wij graag met u mee!
U kunt met onze afhaalformule zelf bepalen wanneer u wilt ophalen, ook in de weekenden en op vrijdagavond kunt u vervoer reserveren.
Wat vervelend dat u hier niet over bent ingelicht.
Wij streven ernaar onze klanten altijd goed te informeren om vervelende verassingen te voorkomen, wij nemen u opmerking dan ook ter harte en gaan dit intern bespreken.
Wij wensen u alsnog veel plezier van uw aanschaf en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens.

Andre Domhof

Keuze naar onze wensen

Vriendelijk en gemoedelijk, ze staan ook niet in je nek.

Bezorgservice

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review.
Ontzettend leuk om te lezen dat u ons aanbeveelt en geslaagd bent voor een nieuw interieur!
Wij hebben bewust gekozen voor een...
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review.
Wij hebben bewust gekozen voor een afhaalformule, u kunt dan vervoer van ons reserveren.
Het voordeel van zelf ophalen is dat u de artikelen direct kan meenemen en u niet hoeft te wachten op een bezorgdienst.
Bezorgen is uiteraard mogelijk, we werken samen met een prettig en service gericht vervoersbedrijf.
We nemen uiteraard de mogelijkheden met u door.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

Fam.Martens

Prima verzorgd een aanrader voor iedereen overzichtelijk.

Gewoon goed.

Zou het niet weten.

Noordzij

Prettig vriendelijke service

Goede eerlijke informatie over levering producten

Ga zo door

Van den Broek

Goed ervaren

Eerlijk en open, mooie meubelhoekjes voor inspiratie.

Manon terborg

Hele goede ervaring duk tevreden

Fijne winkel ervaring met prachtige presentatie.

Mariska Vossers

Fijne winkel, deskundig personeel