Wouter

Slechte bezorgdienst

Winkel zelf

De bezorgdienst van de keuken was heel slecht. Diverse onderdelen keuken waren beschadigd door het transport. Bij een van de naleveringen gaf de bezorger aan dat de bussen werden ingepakt door... De bezorgdienst van de keuken was heel slecht. Diverse onderdelen keuken waren beschadigd door het transport. Bij een van de naleveringen gaf de bezorger aan dat de bussen werden ingepakt door mensen die alles er maar in gooiden. Bij de betreffende nalevering stond de hele bus vol met beschadigde dozen

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Hartelijk dank voor uw feedback, het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor een nieuwe keuken en...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor een nieuwe keuken en u onze winkel aanbeveelt!
Ontzettend vervelend dat onze externe bezorgdienst niet naar wens de bezorging heeft uitgevoerd.
Uw klacht is bij ons ook bekend en wij vinden het ontzettend vervelend dat dit zo is verlopen, nogmaals onze oprechte excuses hiervoor.
Op dit moment staan wij nauw in contact met de koeriers om dit soort vervelende situaties te voorkomen.
Heel fijn om te lezen dat de bestelling nu compleet is, en nu u optimaal kan genieten van uw nieuwe keuken.
Wij willen u bedanken voor uw geduld en begrip!
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,

Jans

Verkoper in winkel tijdens uitzoeken meubels goed. Bij ophalen onduidelijkheid. Digitale bevestiging ontvangen alle meubelen aanwezig waren. Bleek na melden in winkel een stoel niet te vinden. Ons... Verkoper in winkel tijdens uitzoeken meubels goed. Bij ophalen onduidelijkheid. Digitale bevestiging ontvangen alle meubelen aanwezig waren. Bleek na melden in winkel een stoel niet te vinden. Ons werd verweten dat het een sale product was (bij aankoop 2 mnd eerder nog niet aldus bon). Een verkoopster wilde showroommodel beschadigd meegeven. Hier niet mee akkoord gegaan. Wed door haar theoretisch verhaal opgesomd. Afgesproken het betreffende product niet mee te nemen en de rest wel. Bij afhaalpunt bleek de order niet in zijn geheel bij elkaar gezet te zijn: oorzaak 2 pickorder bonnen. Door zelf doortastend en oplettendheid in magazijn bleek de gehele aankoop wel aanwezig te zijn. Al met al wel een geklungel que gevoel

ruime keuze nemen de tijd makkelijk afhaal ook op afgesproken tijd

communicatie onderling en onderhandelen met klant mag vriendelijker: verkoopster was erg assertief en niet meegaand

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk om te mogen lezen dat u goed bent voortgeholpen bij het uitzoeken van uw meubels.
Ons team neemt graag de tijd voor u om samen een mooi...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Ons team neemt graag de tijd voor u om samen een mooi interieur samen te stellen.
Vervelend om te lezen dat het bij het afhalen wat rommelig is verlopen en dat de goede bedoeling van onze collega voor een opgelaten ervaring heeft gezorgd, dit is uiteraard niet de intentie van onze collega.
Excuses als u dit zo heeft ervaren, wij zullen intern bespreken wat er precies is misgegaan.
Gelukkig is een foutje maken menselijk en heeft u toch de complete bestelling in ontvangst mogen nemen!
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn .
Vriendelijke groet,

Te Vruchte

Mooie bank gekocht maar werd pas bijna drie weken nadat binnen was bij ons geleverd.

Scherpere prijs en iets meer creativiteit tijdens mee denken over mogelijkheden wat betreft samenstellen meubel. Vlotter leveren. Na bijna een half jaar wachten wil ik niet nog drie weken wachten.... Scherpere prijs en iets meer creativiteit tijdens mee denken over mogelijkheden wat betreft samenstellen meubel. Vlotter leveren. Na bijna een half jaar wachten wil ik niet nog drie weken wachten.
Beter advies over textielbeschermer. Twee bussen voor 5 zitdelen is erg krap.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Fijn dat ons assortiment u aanspreekt en u geslaagd bent voor een nieuw...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Fijn dat ons assortiment u aanspreekt en u geslaagd bent voor een nieuw zitmeubel!
Vervelend dat er niet goed met u is meegedacht, wij staan juist bekend om onze klantgerichtheid en al onze collega's zijn altijd erg enthousiast bij het helpen en samenstellen van een bank.
Waarbij dit bij u onvoldoende is geweest zullen wij intern bespreken.
Onze excuses dat de levering bij u lang op zich heeft moeten wachten, dit is bij ons bekend en hebben wij direct intern besproken met het extern transportbedrijf.
In verband met personeelskrapte hebben zij in die weken moeten schuiven in de planning, waarbij het langer duurde dan wij van hun gewend zijn.
U had hier niet de dupe van mogen worden, nogmaals onze excuses voor de vertraging.
Wij hanteren standaard een afhaalformule, het voordeel is dat u de artikelen direct kan ophalen en u niet hoeft te wachten op een bezorgdienst.
Wij wensen u ondanks uw onvrede veel plezier van uw nieuwe zitmeubel.

Peter Krabbenborg

Goed. Netjes geholpen en goed advies. Alle tijd.

Brengservice

Riet Buijs

Geduldig geholpen bij keuze maken, lange levertijd. Na ophalen blijf je met het verpakkings materiaal zitten. En service bestaat uit e-mail instructies om zelf de problemen te verhelpen. En dat bij... Geduldig geholpen bij keuze maken, lange levertijd. Na ophalen blijf je met het verpakkings materiaal zitten. En service bestaat uit e-mail instructies om zelf de problemen te verhelpen. En dat bij een bank van over de €3000,-

Goed meedenken in meubel die je zoekt

Serviceverlening stelt niets voor..klant is koper, afval opruimer en serviceverlener

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend om te lezen dat uw verwachtingen van de bestelling niet naar wens zijn.
Fijn dat u aangeeft prettig te zijn geholpen tijdens de aankoop en...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u aangeeft prettig te zijn geholpen tijdens de aankoop en deskundig advies heeft mogen ontvangen.
Voor het afval hebben wij verschillende containers staan waar u het in mag deponeren.
Uw servicemelding is reeds bij ons bekend en wordt nauwlettend in de gaten gehouden.
De gekozen stof heeft een soort vleug/schaduweffect als eigenschap, dit is ook in onze showroom te zien.
Doormiddel van een borstel zijn zulke strepen eenvoudig weg te vegen, fijn om te zien dat er een afspraak vast staat met een monteur die dit voor u komt uitvoeren.
Het klinkt voor ons dan ook tegenstrijdig dat u onze service zo ervaart terwijl de afspraak met de service monteur vast staat.
Wij wensen u ondanks uw lopende service veel plezier van uw aanschaf.

G.A.J. Besseling

Prettig en deskundig geholpen. Geen "overhalen tot koop" , geen druk met allerlei smoesjes van dit is de laatste e.d. Geen "pingel" mogelijk.

Zie opm. boven.

Geen mogelijkheid te handelen, hoewel dit ook meer gerustheid biedt.

Ruud Leferink

Prima geholpen door Jos!

Achterhoekse nuchterheid!

Jan

Fijne winkel en vriendelijk, deskundig personeel

Marion Terborg

Prima advisering

Goede klantbenadering, prima uitleg over producten m, alternatieven en levertijden

J.B.te Brake Winterswijk

Zeer netjes ,ruime keuze, vriendelijk.goede kwaliteites verhouding, attent enz:

netjes , vriendelijk personeel, keuze.

Die sterretjes hierboven wordt niet vermeld wat dat inhoud, goed of minder goed enz: ik vind het tenminste alles uitstekend