L. Wasseveld

Kwaliteit en service!

Martijn

Positief

Advies, keuze

De inspray kits zijn veel te duur. 40 euro per setje. Ik had er totaal 8 nodig. En er zit per setje ook een cleaner bij voor vlekken. Hiervan heb ik er nu 8, waarschijnlijk blijven er 6-7 ongebruikt... De inspray kits zijn veel te duur. 40 euro per setje. Ik had er totaal 8 nodig. En er zit per setje ook een cleaner bij voor vlekken. Hiervan heb ik er nu 8, waarschijnlijk blijven er 6-7 ongebruikt (zonde van het geld). Volgens mij is het beter om de protector en cleaner apart aan te bieden.

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Goed om te lezen dat u zeer positief bent over uw bezoek aan ons. Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
De meerprijs van de All in House Service voor...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
De meerprijs van de All in House Service voor het beschermen van de bekleding is afhankelijk van het formaat van uw zitmeubel.
Als u kiest voor de All in House Service is de bekleding de aankomende 5 jaar beschermd tegen vuil van buitenaf. Daarnaast ontvangt u 5 jaar service aan huis zonder afbouw of eigen risico.
Heeft u toch vlekken, dan komt de servicemonteur bij u aan huis. Naast deze vlekkenservice krijgt u een aanvullende service op problemen die niet onder de normaal geldende fabrieksgarantie vallen.
De spray werkt voor een lange periode en hoeft u maar eenmalig aan te schaffen en aan te brengen. Voor het bedrag van 39,95 per zitgedeelte kunt u zorgeloos genieten. Uiteraard bent u vrij in uw keuze.
De kleine flacons Cleantex kunt u de aankomende jaren gebruiken om uw bekleding op een juiste manier schoon te maken in geval van een oppervlakkige vlek.
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Fam. M

Leuk gepresenteerd

Zou het zo niet weten

Renkje

Tja......

De verkoopster was bijzonder vriendelijk maar moest bijna alles gaan vragen. We kregen een stalenboek mee naar huis. Perfect!
Wel zeer storend was dat we vergeefs heen en weer zijn gereden...
Wel zeer storend was dat we vergeefs heen en weer zijn gereden want de uitgekozen kleuren bleken helemaal niet leverbaar te zijn, alleen nog maar 3 modekleuren.

Iemand klanten laten helpen die behalve aardig ook ter zake kundig is.

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn om te lezen dat u vriendelijk bent voortgeholpen en gebruik heeft kunnen maken van onze voorbeeldstalen. Altijd prettig om thuis goed te bekijken of de kleuren passend zijn in uw interieur. Ontzettend vervelend dat de juiste kleuren voor u niet leverbaar bleken te zijn. U had daar zeker op tijd en correct over ingelicht moeten worden. Onze welgemeende excuses hiervoor!
We werken op dit moment met een aantal collega’s in opleiding. Hiervoor vragen wij uiteraard uw begrip. Het zal zeker niet de intentie zijn geweest van de desbetreffende collega om u niet goed in te lichten over de mogelijkheden. Dagelijks worden hier uiteraard stappen gemaakt om onze bezoekers zorgvuldig en goed te informeren over ons ruime assortiment.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

O.Duursma

Prettige en snelle afhandeling van de aankoop van een kast en tafel. Gekozen voor bezorging maar dat was heel ver onder de maat en onbegrijpelijk! Een grote kast en een tafel worden bezorgd door 1... Prettige en snelle afhandeling van de aankoop van een kast en tafel. Gekozen voor bezorging maar dat was heel ver onder de maat en onbegrijpelijk! Een grote kast en een tafel worden bezorgd door 1 oudere man die ook niet over goede transportmiddelen beschikte. Alleen omdat mijn vrouw en ik konden assisteren en over een transportwagen beschikten konden we de spullen in ons huis krijgen. Een absolute dikke onvoldoende !!!!

Bezorging aangekochte goederen moet in alle opzichten verbeterd worden!!!

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Ontzettend vervelend dat de bezorgdienst niet heeft voldaan aan de verwachtingen. Wij zullen dit zeker met de koerier bespreken.
Wij werken...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Wij werken doorgaans met een prettig en servicegericht, extern vervoersbedrijf als zelf afhalen geen mogelijkheid is.
Mede door de onvoorziene omstandigheden in coronatijd, is er op alle gebieden veel uitval. Dit zijn voor ons overmachtsituaties. Desondanks streven wij en de bezorgdienst ernaar spoedig en zorgvuldig te leveren, helaas gaat dit in sommige gevallen ten koste van de bezetting op de wagens. Onze excuses voor het ongemak!
Uiteraard wensen wij u veel plezier van uw aankoop en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Jan

Slecht

Prijs kwaliteit

Gratis bezorgen

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent.
Wij hebben bewust gekozen voor een afhaalformule, onze bezoekers kunnen dan zelf bepalen of ze de artikelen zelf willen ophalen of dit willen uitbesteden. Voor het vervoeren stellen wij onze aanhangwagens kosteloos ter beschikking en tegen een kleine vergoeding onze bus.
Bezorgen is een mogelijkheid. Wij werken samen met een prettig en servicegericht, extern vervoersbedrijf. Bezorgen brengt altijd kosten met zich mee, deze zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen.
‘’Gratis bezorging’’ betekent doorgaans dat de kosten worden verwerkt in de totaalprijs. Dit is niet hoe wij willen werken, er is uiteraard geen chauffeur die niet betaald hoeft te worden voor zijn werk.
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aanschaf en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Gerrie

goede hulp

Kitty Jansen

Prima, komen er al jaren.

De series meubelen.

Voor nu niet.

Toebes

Erg goed, vertrouwd, behulpzaam, ruim adviserend

Erg klantvriendelijk

Klant informeren als een betaling binnen is gekomen. Gaat voor klanten van nieuwe keukens vaak om grote bedragen.

Wout Wensink

Vriendelijke behandeling