Mevr.c.j manders

Was er voor het eerst,kom zeker nog eens terug.

Je krijgt waar voor je geld

Bezorgers van brenger konden de kast van 107kg niet naar binnen krijgen,met 2 bouwvakkers uit het complex is het gelukt.hoe komt de kast binnen als die mensen er toevallig niet waren.mag eigenlijk... Bezorgers van brenger konden de kast van 107kg niet naar binnen krijgen,met 2 bouwvakkers uit het complex is het gelukt.hoe komt de kast binnen als die mensen er toevallig niet waren.mag eigenlijk niet als je 79.95 bezorgkosten hebt betaald.(dit is een senioren complex.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Heel fijn om te mogen lezen dat uw bezoek aan onze winkel voor herhaling vatbaar is.
Vervelend dat de bezorgdienst voor onvoorziene omstandigheden...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend dat de bezorgdienst voor onvoorziene omstandigheden is komen te staan. Helaas kunnen wij, alsook de bezorgdienst, niet inschatten hoe de toegankelijkheid is van een woning. Dit is uiteraard mede uw verantwoordelijkheid bij het plaatsen van een bestelling.
Gelukkig zijn er in deze situatie omstanders geweest die te hulp hebben kunnen schieten.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens!
Vriendelijke groet,
Team Maron meubels & keukens

Christel

Een prima winkel met een ruim assortiment.

Vriendelijk personeel. Bij problemen wordt naar een oplossing gezocht.

Geen verbeterpunten

Sandra

Maron terborg

Veel keus,

Beetje kleine winkel, meer accesoires, iets meer een huiskamer inrichten met meubels dat je beter idee krijgt hoe iets staat, het is een beetje aan de krappe kant

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk om te lezen dat ons ruime assortiment u aanspreekt en u bij ons voor eetkamerstoelen bent geslaagd.
In onze studio’s kunt u zien hoe meubels...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
In onze studio’s kunt u zien hoe meubels volgens de nieuwste trends gepresenteerd worden. Hier wordt dagelijks veel aandacht aan besteed.
Wij hebben door de gehele winkel studio’s waarin banken, stoelen, tafels, kasten en accessoires gecombineerd staan om een beeld te vormen. Door ons ruime winkeloppervlak kunt u bij ons leuke ideeën opdoen voor uw interieur.
Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, bedankt voor uw tip.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,
Team Maron meubels & keukens

Evers

Leuke mooie winkel

Super winkel en personeel

Geen idee

p.kumeling

Super winkel

dat ze luisteren wat de klant wil

nee

Lammers

Prettig

Goede service

Sharon

Goed geholpen en goede prijs

Prijs was opvallend lager voor een bank. Soortgelijke banken in andere winkels stuk hoger.

Gratis levering.

Yvon

Top

Online konden we maar twee krukken kopen, we wilden er drie, die bleek er toch te zijn.

Weet ik niet

Pillen

Fijne winkel

Nvt

Nvt

I. Te Marveld

Fijn geholpen, ze nam echt de tijd voor ons.

Goede meubels voor een goede prijs!

Zo doorgaan.