Koch

Goede service, ruime keuze,deskundig advies

Goede service

Ga zo door

Vreman.Varseveld

Wij zijn goed en vriendelijk ontvangen en geholpen.

goed de tijd goed advies en rustig

er hingen kaarten aan op voorraad. maar de kast niet op voorraad.maar u kunt hier niet wat aan doen. maar voor ons wel vervelend

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Dank voor uw complimenten, fijn om te lezen dat u vriendelijk en goed bent geholpen.
Een groot gedeelte van ons assortiment is uit voorraad...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Een groot gedeelte van ons assortiment is uit voorraad leverbaar en direct beschikbaar. Het kan voorkomen dat favoriete artikelen sneller uitverkocht zijn dan wij van tevoren kunnen inschatten. De levertijd is dan afhankelijk van de aanvraag van onze koplopers en van onze leveranciers.
Wij streven ernaar onze klanten goed te informeren om vervelende, onverwachte situaties te voorkomen. Wij nemen uw opmerking dan ook ter harte.
Wij wensen u veel plezier van uw aanschaf en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Het team van Maron meubels & keukens

Anja floors

Bank gekocht, we gingen zeer tevreden naar buiten. Prettig geholpen, zeker niet opdringerig. We hadden gekozen voor bezorging. Dit besteedt Maron uit. Prima. Bezorgbedrijf liet een heleboel steken... Bank gekocht, we gingen zeer tevreden naar buiten. Prettig geholpen, zeker niet opdringerig. We hadden gekozen voor bezorging. Dit besteedt Maron uit. Prima. Bezorgbedrijf liet een heleboel steken vallen. Maar daar kon Maron niks aan doen. Toch zijn we heel goed geholpen door Maron. Mede door hun zitten we nu lekker op onze nieuwe bank. Een dikke pluim voor Maron Terborg

Je wordt supergoed geholpen met advies. Ze zijn zeker niet opdringerig. Maar wel gezellig

Goed gesprek met transport bedrijf

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u ons een pluim geeft! Dank voor uw complimenten!
Fijn dat u een prettige sfeer heeft ervaren tijdens de aankoop van uw meubels....
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u ons een pluim geeft! Dank voor uw complimenten!
Fijn dat u een prettige sfeer heeft ervaren tijdens de aankoop van uw meubels.
Vervelend om te lezen dat u een nare ervaring heeft gehad met het vervoersbedrijf, onze welgemeende excuses! Uiteraard willen wij dit soort situaties in de toekomst voorkomen. In uw geval is het duidelijk misgegaan; dit is niet hoe wij willen werken en we gaan dit intern bespreken.
Wij wensen u alsnog veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!
Team Maron meubels & keukens

E.Olijsager

Vriendelijk te woord gestaan en goede adviezen.

Niet opdringerig naar de klant toe.

Geen.

Kaal

Fijne winkel en goed overzichtelijk

Vriendelijk personeel en gezellige winkel

Te pas

Super

Heel goed geholpen door vakkundig personeel

Niets

Haarmode Jacqueline

Een goed advies,elke keer

Vriendelijk personeel

Ann Jurriens- Velthorst

Uiteindelijk een keuze gemaakt en ben perfect geholpen door Jos . Perfecte ontvangst en heb ruim de tijd gekregen om rond te kijken( stel ik erg op prijs)super vriendelijke verkopers.
Uiteindelijk een keuze gemaakt en ben perfect geholpen door Jos .
Tevens werd ik heel fijn geholpen door de heren van het magazijn.
De koffie smaakte excellent
De stoelen voor mijn keuken zien er mooi uit, past precies bij de keuken en ze zitten prima, echt een aanrader.
Groet,
Ann Jurriens- Velthorst

Vriendelijke en goed begeleiding en correcte afhandeling

Heb ik niet

Toonk

Ik ben prima geholpen door jullie medewerkers.

Gelijk geholpen en medewerkster is gelijk opzoek gegaan naar betreffende spullen.

Eventuele snelheid bij opzoeken van spullen betreffende aanwezigheid. En dan bedoel ik niet de snelheid van de medewerker maar van het computersysteem.

Y van der Grift

Ik werd erg vriendelijk en goed geholpen, mijn meubels kwamen 3 weken eerder als verwacht waar ik erg blij mee was, de meubels waren heel goed verpakt en we werden ook heel goed geholpen toen wij ze... Ik werd erg vriendelijk en goed geholpen, mijn meubels kwamen 3 weken eerder als verwacht waar ik erg blij mee was, de meubels waren heel goed verpakt en we werden ook heel goed geholpen toen wij ze op kwamen halen bij het inladen topđź‘Ť

Goede service en vriendelijk personeel

Ik kan geen verbeterpunten bedenken