Fam. Arends

Een vriendelijk bedrijf die perfecte service aanbiedt.
Een vriendelijk bedrijf die perfecte service aanbiedt.
In januari 2019 nieuwe meubels gekocht, maar handgreep van de salontafel was beschadigd. Na een telefoontje werdt er kosteloos en zonder problemen een nieuwe handgreep opgestuurd.
In mei 2020 terug geweest voor nieuwe eetkamerstoelen. 6 stoelen met wieltjes, en voor 1 stoel losse pootjes voor onze zoon. Echter door een miscommunicatie bleken de losse pootjes er niet bij te zitten... even gebeld en de situatie uitgelegd, en de pootjes zijn persoonlijk door de verkoper gebracht, ook zonder problemen... goede service dus!!!

Vriendelijk, goede service, denken met je mee.

Niet

Bijvank

Prima bedrijf

Behulpzaam

Ja alles tegelijk krijgen is leuker!! Nu alleen barstoelen en geen tafel...wacht et nog op

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn om te mogen lezen dat u zeer tevreden bent.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn om te mogen lezen dat u zeer tevreden bent.
Bij een bestelling van meerdere artikelen kan het voorkomen dat de leverweken verschillend zijn.
De levertijd is uiteraard ook afhankelijk van waar de artikelen vandaan moeten komen.
Wij proberen in de huidige situatie (coronacrisis) onze levertijden en voorraden zorgvuldig in orde te houden. Toch kan het zijn, dat de dagelijks veranderende (onvoorziene) omstandigheden in de wereld langere levertijden tot gevolg hebben dan u van ons gewend bent.
Dit is voor ons en overmachtsituatie. Uiteraard proberen wij u zo goed als mogelijk hierover te informeren.
Mocht u het prettiger vinden om alle artikelen in één keer op te halen, kunt u dit altijd met ons kortsluiten.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

A.P

Vriendelijk deskundig personeel.

Niet opdringerig.

Geen verbeter punten,

A.van Niekerk

Deskundig en vriendelijk personeel.

Goede uitleg

Peter Ormel

Prachtige collectie meubels. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

mooie degelijke meubels. Deskundig en vriendelijk

Maron

Een goede ervaring, vriendelijk en gemoedelijke sfeer inde show ruimte en onder genot van een kopje koffie werd het besproken wat mijn bedoelingen waren. Na het meubel uitgezocht te hebben werd de... Een goede ervaring, vriendelijk en gemoedelijke sfeer inde show ruimte en onder genot van een kopje koffie werd het besproken wat mijn bedoelingen waren. Na het meubel uitgezocht te hebben werd de orderbevestiging klaar gemaakt. Op de dag dat ik had afgesproken om het meubel op te halen stond de gehuurde bus met het meubel er in al gereed. Al met al was het een zeer goede ervaring met de Maron.

De vriendelijke en gemoedelijke sfeer.

Engen

We hebben prima ervaring met Super keukens Terborg, goed advies en rustig de tijd genomen om de juiste keuken en juiste indeling te vinden en maken

Denken mee, nemen voldoende tijd voor je

Reageren op mail en na plaatsing keuken, was het aardig geweest om te horen of alles naar wens is verlopen

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review. Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Fijn om te lezen dat u ons advies als prettig heeft ervaren. We nemen uiteraard graag de tijd voor u, zodat we uw wensen in kaart kunnen brengen.
Ons team is altijd erg benieuwd naar het eindresultaat, wegens de grote aanvraag zal het tot onze spijt erbij ingeschoten zijn. Mocht u in de gelegenheid zijn, zijn de mooie resultaten van harte welkom!
Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

J. H.

Goeie ervaring

goed advies

geen verbeterpunten

Tebeest

Snel en vriendelijk geholpen. Eetkamerstoelen gekocht. Ik wil nog graag een bankstel kopen. Ik kom zeker terug bij maron/pronto wonen in Terborg.

Vriendelijk, snel geholpen, leuke moderne producten.

In de winkel vind ik het wel een beetje onoverzichtelijke.

Dunnewold

Vriendelijke bejegening

Melden dat je in de wachtruimte op het beeldscherm kunt zien dat je bestelling klaar is.