Kok

Wij hebben het totale plaatje van het adviseren,aankoop en levering als zeer prettig ervaren. Wij hebben de keuken zelf geplaatst alles klopte,een zeer goede beschrijving geen beschadigingen of... Wij hebben het totale plaatje van het adviseren,aankoop en levering als zeer prettig ervaren. Wij hebben de keuken zelf geplaatst alles klopte,een zeer goede beschrijving geen beschadigingen of mankementen.De keuken stond in de bus geladen klaar. Een groot compliment aan Bennie Koenders en een ieder die op welke manier dan ook heeft meegeholpen. Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen. Dank jullie van harte Corrie en Willie Kok

Alles was zoals afgesproken. Geweldig.

Geen verbeterpunten het was gewoon perfect

Jordie

Al jaren hele goede ervaring. Daarom komen we elke keer terug uit Apeldoorn.

Vriendelijk, deskundig , behulpzaam personeel. Goede kwaliteit. Goede service.

Nee. Zo maar door.

Lonneke Nooy

Prima!! Aardige verkoper,dacht goed mee.

Prima prijs

Iets betere communicatie. Dat je meteen moet aanbevelen werd bijvoorbeeld niet gezegd tijdens de aankoop.

ten Dolle

Ik heb een tv meubel en een lamp gekocht. Erg vriendelijke man, hij werkte er nog niet zo lang gaf hij aan, maar hij heeft mij perfect geholpen. De lamp was niet op voorraad, na overleg mocht ik de... Ik heb een tv meubel en een lamp gekocht. Erg vriendelijke man, hij werkte er nog niet zo lang gaf hij aan, maar hij heeft mij perfect geholpen. De lamp was niet op voorraad, na overleg mocht ik de lamp uit de winkel hebben! Hoe tof? Want als je iets moois ziet, wil je dat het liefst meteen meenemen. Nou dat kon ?

Vriendelijkheid, service,

Een vrouwelijke collega mag wel wat aardiger zijn en niet zo chagrijnig. Jammer dat veel artikelen niet meer op voorraad waren (meerdere meubels, lampen en poefen)

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor uw enthousiaste review!
Wij zullen de desbetreffende collega inlichten dat hij u naar tevredenheid heeft voortgeholpen. Dank voor uw compliment!
Fijn dat u meteen kon genieten...
Bedankt voor uw enthousiaste review!
Fijn dat u meteen kon genieten van de lamp en niet hoefde te wachten.
Groot deel van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar, het kan voorkomen dat een artikel door de grote aanvraag besteld dient te worden. De levertijd is dan uiteraard afhankelijk van waar de artikelen vandaan moeten komen.
Wij proberen in de huidige situatie (coronacrisis) onze levertijden en voorraden zorgvuldig in orde te houden. Toch kan het zijn dat de dagelijks veranderende (onvoorziene) omstandigheden in de wereld langere levertijden tot gevolg hebben dan u van ons gewend bent.
Iedereen heeft helaas zijn of haar dag wel eens niet, uiteraard hoort u hier niks van te merken. Het zal niet de intentie zijn geweest van de desbetreffende collega.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

R. ter Bogt

Zeer tevreden na aankoop bank

Er werd uitgebreid tijd genomen voor advies/samenstelling bank, duidelijk en acuraat vwb levertijd. Reservering en bruikleen aanhanger voor vervoer verliep super!

Geen.

Tev

Prima bedrijf, komen terug

Prijs/kwaliteit verhouding

Polman

Ben heel goed behandeld service was top

Vriendelijkheid en zorgen dat alles op tijd wordt bezorgd

Niet voor mij

B Kraan

Wisselend

Advies

Onduidelijkheid facturering voor afhalen Doetinchem

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Prettig om te lezen dat u een goed advies heeft mogen ontvangen.
Leuk dat u bij ons Superkeukens team heeft kunnen slagen voor uw aankoop.
Bij...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Prettig om te lezen dat u een goed advies heeft mogen ontvangen.
Leuk dat u bij ons Superkeukens team heeft kunnen slagen voor uw aankoop.
Bij elke afspraak hebben we het uitgebreid over uw wensen en de mogelijkheden. Wat u hierin als wisselend heeft ervaren, kunnen we helaas niet herleiden. U mag ons hierop altijd een toelichting geven.
De factuur van uw bestelling is natuurlijk erg belangrijk. Mochten hierover onduidelijkheden zijn, kunnen wij u altijd extra informatie en uitleg geven.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Aafke

Ik heb een bank gekocht, en werd hierbij heel erg goed geholpen door de medewerkster.

Ze nam de tijd en heeft mij prima

Bij het afhalen vond ik het helemaal niet ok, ik moest zelf de aanhanger pakken en er zelf maar achter zien te krijgen, deze paste niet omdat de trekhaak anders was. De medewerker van het magazijn... Bij het afhalen vond ik het helemaal niet ok, ik moest zelf de aanhanger pakken en er zelf maar achter zien te krijgen, deze paste niet omdat de trekhaak anders was. De medewerker van het magazijn deed helemaal niets, kwam niet aan met een oplossing of iets. Heeft ook niet geholpen met het bevestigen van de aanhanger. Ik kreeg het gevoel of we werden bevoordeeld omdat we toevallig vrouwen waren, vond het geen positieve ervaring.

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Ten eerste hartelijk dank voor uw compliment! Erg leuk om te lezen dat u tijdens de verkoop prettig geholpen bent.
Vervelend dat u bij het afhalen...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend dat u bij het afhalen in ons magazijn een onplezierige ervaring heeft gehad. Uiteraard is dit niet de bedoeling! Zo willen wij niet werken.
In de huidige situatie (coronacrisis) hebben wij ons uiteraard wel aan een aantal richtlijnen te houden, wij streven er uiteraard naar deze te handhaven op alle vlakken. Dit neemt natuurlijk niet weg dat wij u op een juiste manier kunnen voorthelpen.
Wij hebben uw review intern besproken en voor het ongemak hebben wij u per post een aardigheidje toegezonden.
Wij zien u uiteraard graag weer in onze winkel verschijnen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Maron

Aardig tot je de winkel uitloopt. De after service op bestelde meubels is bagger

Overtuigend

Graag de klanten die betaald hebben en nog op producten wachten ook dezelfde service verlenen als dat in de winkel gegeven werd. Want heb tig keer moeten bellen en zelfs zelf de transportbedrijf... Graag de klanten die betaald hebben en nog op producten wachten ook dezelfde service verlenen als dat in de winkel gegeven werd. Want heb tig keer moeten bellen en zelfs zelf de transportbedrijf moeten lastig vallen over het leveren. Ik werd aangesproken door ze dat dit niet van toepassing was!!!!! Sta je daar voor paal op advies van jullie.

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend om te lezen dat u onze aftersales als onprettig heeft ervaren.
Zodra u kiest voor bezorgen, wordt er automatisch contact met u opgenomen...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend om te lezen dat u onze aftersales als onprettig heeft ervaren.
Zodra u kiest voor bezorgen, wordt er automatisch contact met u opgenomen door de bezorgdienst.
De werkwijze van de bezorgservice wordt tijdens de verkoop met u besproken om onduidelijkheden te voorkomen.
Zodra uw bestelling en betaling bij ons compleet is, schakelen wij direct de bezorgservice in en wordt er binnen 5 werkdagen contact met u opgenomen voor een afspraak.
Wij hebben geen zicht in de planning, hiervoor hanteren we vaste afspraken waar wij doorgaans niet van afwijken.
Onhandig dat u deze dienst zelf heeft benaderd, in ons klantencontact is dit niet geadviseerd.
Uiteraard begrijpen we dat u snel van uw aankoop wilt genieten, ons team houdt dit altijd nauwlettend voor u in de gaten.
Wij wensen u veel plezier van uw aanschaf en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.