Veenstra

Prima bedrijf

goede uitleg en service

Erik Keijser

Gemoedelijk, huiselijk en persoonlijke sfeer

Communicatie, informatieverstrekking over apparatuur, meedenken in opstelling van de keuken, toegankelijkheid.

Linda Vosseberg

Prettig, efficiënt en klantvriendelijk

Er wordt goed met je meegedacht zodat je echt koopt wat bij je past

Miranda Luttikholt

Maron meubels te Terborg

Prijs kwaliteit staat goed in verhouding met elkaar.

Juiste papieren/voorwaarden meegeven bij aankoop meubels.
Juiste papieren/voorwaarden meegeven bij aankoop meubels.
Ze hebben niet voldaan aan mijn/onze verwachtingen mbt annuleren deel bestelling. In 1e instantie leek het geen probleem te zijn om een deel van de bestelling te annuleren, was telefonisch akkoord bevonden ook omdat het nog niet besteld was en later bleek dit toch wel grote financiële consequenties te hebben. Wel is er een alternatief geboden maar deze was voor ons niet geschikt. De verkoop voorwaarden hadden wij niet ontvangen en waren moeilijk te vinden op de site. Echt een gemiste kans wat ons betreft.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn om te lezen dat onze prijs/kwaliteit u aanspreekt.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn om te lezen dat onze prijs/kwaliteit u aanspreekt.
Vervelend dat u onze CBW voorwaarden niet heeft ontvangen. Deze zitten doorgaans in de map waarin uw aankoopbevestiging wordt meegegeven. Gelukkig hebben wij de voorwaarden altijd in onze winkel ter beschikking.
Zodra u bent overtuigd dat u wilt overgaan tot koop en wij voor u gaan bestellen, gaan wij er uiteraard niet vanuit dat onze klanten willen annuleren. Mocht hierin achteraf een andere beslissing worden genomen, denken wij graag met u mee waar mogelijk. Bij het volledig annuleren van artikelen worden annuleringskosten gerekend, het percentage is afhankelijk van uw bestelling.
Uiteraard wensen we u alsnog veel plezier van de afgenomen artikelen, wij hopen dat u een bijpassende bank heeft kunnen vinden.

S. Floor

Prettig, geen gedwongen zweer.

Alles onder een dak. en ruime keuze.

koffie corner misschien centraler, en niet op het end van de route. bijvoorbeeld in het midden met iemand die koffie doet uitdelen waardoor mensen misschien wel sneller het thuis gevoel hebben.... koffie corner misschien centraler, en niet op het end van de route. bijvoorbeeld in het midden met iemand die koffie doet uitdelen waardoor mensen misschien wel sneller het thuis gevoel hebben. waardoor ze misschien nog even alles kunnen over denken. en nog een keer gaan kijken. in plaats van gelijk naar huis omdat de koffie aan het end staat/is.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn om te lezen dat ons assortiment u aanspreekt en de sfeer in onze winkel als prettig is ervaren.
Het punt van onze koffiecorner heeft vooral te...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Het punt van onze koffiecorner heeft vooral te maken met het afhalen van de artikelen. Onze klanten kunnen dan tijdens het wachten voor in onze winkel plaatsnemen en een kop koffie nuttigen. Door de huidige situatie (coronacrisis) hebben wij ons aan een aantal richtlijnen te houden, waardoor er wat aanpassingen zijn gedaan. Hopelijk kunnen we hier gauw weer een sfeervolle plek van maken.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

Jacqueline ter Horst

Klantgerichte en meedenkende verkopers

Meedenken, nemen alle tijd.

m van den Boomen

Heel goed.

kort, snel duidelijk, en vriendelijk personeel

ja, Jeroen, de bezorger, zeer vriendelijk, ondanks wat gemopper onze kant, en wordt nu ondergewaardeerd, qua kwaliteiten, daar ben ik van overtuigd. Eenmaal gezien/gehoord en heeft meer in zijn... ja, Jeroen, de bezorger, zeer vriendelijk, ondanks wat gemopper onze kant, en wordt nu ondergewaardeerd, qua kwaliteiten, daar ben ik van overtuigd. Eenmaal gezien/gehoord en heeft meer in zijn mars, bezit in ieder geval over een zeer bekwame detailhandelsgeest!!

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Onze dank voor uw complimenten, leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Onze dank voor uw complimenten, leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Ferdi Ikink

Zeer prettig, je vriendelijk en niet opdringerig geholpen. Komen met de juiste surgesties.
Wij hebben er gevonden wat we zochten tegen een nette prijs, snelle levering

Juiste advies door goed te luisteren

Schilderinck

Gewoon goed