Egberts

Klantvriendelijk. Ruim assortiment en een prettige winkelsfeer

Voorraad van de artikelen en het kunnen gebruiken van een aanhangwagen voor transport

We hebben prettig gewinkeld en hebben geen verbeterpunten

Yoni Simon

Een zeer goede service en support bij de aankoop, levering was zelfs sneller dan aangegeven. TOP

Een zeer goede, vriendelijke verkoopster

Geen verbeterpunten

M

Goede kwaliteit producten, fijne communicatie over levertijden. Bij ophalen van de bank alles in 2 grote en zware paletten, het was voor de hanteerbaarheid beter geweest als de kussens een apart... Goede kwaliteit producten, fijne communicatie over levertijden. Bij ophalen van de bank alles in 2 grote en zware paletten, het was voor de hanteerbaarheid beter geweest als de kussens een apart pakket waren geweest, dan zijn de pakketten beter te hanteren door de consumenten (met name door het gewicht).

Kwaliteitsvolle producten

Paletten van banken opdelen, losse kussens als apart pakket meeleveren, ivm gewicht per pakket.

Yaktemue

Fijne begeleiding bij het uitzoeken van meubels. Goede kwaliteit van meubels

mooie goede meubels. Wij zijn er erg blij mee

fijn als ze het kosteloos naar huis brachten en neerzetten

C. Overbeek

Prima ervaring met Maron. Ondanks dat mijn stoelen te laat binnen waren werd ik goed op de hoogte gehouden. Als tegemoetkoming werden de stoelen thuis bezorgd.

Vriendelijk en tijd nemen voor de klant

Dorien Bruggink

Prima service met de huurbus. Bank stond al geladen, dat was een prettige ervaring. Ook de prijs van de huurbus viel 100% mee.

Goede info over de bank, het onderhoud van de stof en duidelijke afspraak over de betaling.

Iets meer licht in de showroom voor beter zicht op de kleuren

H.Vreeman

Vriendelijk en behulpzaam....en de mogelijkheid geboden om de stoelen mee te nemen om te kijken of het de juiste zijn ..
Prima service

Vriendelijk en behulpzaam en meedenkend verkoop..

Heinen

Dicht in de buurt.

Goed advies van Suzanne.

Geen.

Koperdraad

Goede service en aardig personeel

Goede prijzen van de meubels

Fam. Wissink

Omdat we lang hebben moeten wachten op ons bankstel vw corona
kregen we korting. Dat vonden we erg klantvriendelijk.

Nvt