Leonhardt

Alles leuk opgezet

Leuke kleine artikelen

Betere verlichting

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk om te lezen dat onze winkelindeling en het grote aanbod aan kleine artikelen u aanspreekt.
We hebben altijd veel accessoires ter beschikking om...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
We hebben altijd veel accessoires ter beschikking om de sfeer in onze studio’s compleet te maken. Al deze leuke items zijn per seizoen wisselend en voor leuke prijzen te verkrijgen.
Met de verschillende types verlichtingen en spots kunnen we alle artikelen goed uitlichten en daar waar nodig het licht bijstellen.
Voor de kleur van met name stoffen nemen wij u graag mee naar daglicht om er zeker van te zijn dat het artikel daadwerkelijk binnen de wensen valt.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Het team van Maron meubels & keukens

Henk Drenth.

Verkoop van de producten is oke. Service is stroperig. Altijd het gevoel dat de klant de zaak niet goed heeft verteld.
Echter als Maron niet aan de koopovereenkomst voldoet dan zullen zij ook...
Echter als Maron niet aan de koopovereenkomst voldoet dan zullen zij ook e.e.a. op korte termijn moeten herstellen.

Verkoop in goede sfeer.

Neem de klant ook mee in de bijzondere bepalingen die het bedrijf hanteert. Iedereen weet dat jij de goederen zelf dient te vervoeren van Terborg naar huisadres. Echter er wordt nooit gesproken... Neem de klant ook mee in de bijzondere bepalingen die het bedrijf hanteert. Iedereen weet dat jij de goederen zelf dient te vervoeren van Terborg naar huisadres. Echter er wordt nooit gesproken over het feit dat bij reclame er ook alleen maar door de klant gereageerd moet worden.

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u een prettige sfeer heeft ervaren tijdens de aankoop van uw meubels.
Vervelend dat u onze service zo heeft ervaren. Er is voor de...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u een prettige sfeer heeft ervaren tijdens de aankoop van uw meubels.
Vervelend dat u onze service zo heeft ervaren. Er is voor de verduidelijking van uw serviceaanvraag nog wat extra informatie opgevraagd. Dit is uiteraard om goed te beoordelen wat er precies mis is gegaan. Zodra de melding compleet is en als terecht wordt bevonden, zullen wij altijd open en eerlijk zijn.
In uw situatie is er voor u een vervangend artikel toegekend, we hopen dat u nu volledig van uw aanschaf mag genieten.
Door de huidige situatie (coronacrisis) hebben wij ons aan een aantal richtlijnen te houden. Dit is voor ons een overmachtsituatie, waardoor niet alles standaard meer mogelijk is. Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u zo goed als mogelijk hierover geïnformeerd wordt.
We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Het team van Maron meubels & keukens

Urbanski

Prima.

Verkoop en prijzen

niet

Althof

Prima bedrijf,niks op aan te merken

Veel keus in diverse meubelen en kleuren

In ons geval meer uitleg over belastbaarheid stoelen

maron

goed

goed

A. Helming

G o ed

Mee denken met de klant voor de beste oplossing

Jansen

Geen opmerking

Geen meening

Boerakker

Prettige voorlichting en advies

er wordt veel tijd genomen voor voorlichting

een impregneerservice ipv doe het zelf

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn om te lezen dat u ons advies als prettig heeft ervaren.
We nemen graag de tijd voor u!
Het zelf aanbrengen van de vlekkenbehandeling is...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn om te lezen dat u ons advies als prettig heeft ervaren.
We nemen graag de tijd voor u!
Het zelf aanbrengen van de vlekkenbehandeling is een bewuste keuze, het voordeel hiervan is dat we de prijzen aantrekkelijk kunnen houden. Zodra artikelen vanuit de leverancier behandeld worden, houdt het natuurlijk altijd in dat er extra kosten bijkomen die wij onze klanten willen besparen.
Het aanbrengen gaat d.m.v. een spray die makkelijk zelf aan te brengen is en waar u niet zomaar iets verkeerd aan kan doen. De spray werkt voor een lange periode en hoeft u maar éénmalig aan te schaffen en aan te brengen. U heeft voor het bedrag van 39,95 per zitgedeelte een 5 jaar lange vlekkenbescherming.
Ons team wenst u veel plezier van uw aankoop! Wij zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Maron meubels & keukens

René

Zeer meedenkend vriendelijk oplossings gericht zonder hinderlijk opdringerig te zijn.

Zeer vriendelijk en meedenkend qua vervoer.
We konden voor 15 euro een bus lenen.

Brinkman

Hele positieve ervaring gehad. Duidelijk advies gehad.

Veel kennis van de producten.

Aanvankelijk sceptisch door de uitstraling maar na de duidelijke informatie enthousiast geworden.