J.kessels

Goeie adviezen en een vlotte afhandeling en lenen aanhanger.

Ruimer keuze

In alles helemaal goed.

Prijs

A.J.de Ruiter

Heel prettig

Presentatie kwam professioneel overme

Mensen op tijd aan spreken

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat uw bezoek aan ons als prettig is ervaren.
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat uw bezoek aan ons als prettig is ervaren.
In de regel zorgt ons team ervoor dat we adequaat op onze bezoekers reageren. Vervelend dat u niet direct te woord bent gestaan, dit is bij ons niet gebruikelijk.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. De koffie staat altijd voor u klaar!
Het team van Maron meubels & keukens

De eerste keer dat ik hier wat kocht, er valt genoeg te kiezen. Personeel is vriendelijk en helpt meedenken met dingen die bij elkaar passen.

Een mooi en ruim assortiment. Voldoende hulp en handige tips.

Gelijk aangeven dat ze niet bezorgen, hiervan was ik in eerste instantie niet op de hoogte. Dit werd pas duidelijk op het moment dat ik de meubels al gekocht had.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve review!
Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve review!
Leuk dat u voor het eerst bij ons uw aanschaf heeft gedaan en het assortiment u aanspreekt. Ons personeel staat altijd voor u klaar en helpt u graag om de juiste keuzes te maken.
We hanteren een afhaalformule en bieden voor het vervoeren gratis aanhangwagens aan of een bus tegen een kleine vergoeding. Bezorgen is een mogelijkheid! Dit besteden wij uit. Bezorgen brengt altijd extra kosten met zich mee die wij u willen besparen. Mocht dit toch wenselijk zijn, nemen wij uiteraard de mogelijkheden met u door.
Vervelend dat onze werkwijze niet eerder naar u is gecommuniceerd, wij gaan dit intern bespreken.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen!

pronto wonen in terborg

Top en betaalbare prijzen

fijne behandelings producten

geen tips

Twan Steintjes

Mooi producten en op een leuke manier tentoongesteld

De levertijd zoals genoemd klopte exact.

Filiaal voorraden onderling klopte niet. Waar in Zutphen werd gezegd dat iets niet op voorraad is, bleek het wel op
Voorraad te zijn in Terborg.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat u enthousiast bent over onze winkeluitstraling en de producten die wij presenteren.
Altijd prettig als de levertijd exact klopt met wat u...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Altijd prettig als de levertijd exact klopt met wat u is toegezegd.
Ons magazijn is in onze winkel gecentreerd, waardoor we veel artikelen uit voorraad kunnen aanbieden. Andere filialen hebben niet deze enorme buffer. U kunt bij ons dezelfde dag al genieten van de aankoop en u kunt direct bij ons magazijn aan de achterzijde van het pand terecht.

Vonk

Heel behulpzaamde vriendelijke bediening

Goed advies

Goede ervaring.
Snel en deskundige hulp

Mooi assortiment

Erg prettig

Adviseur denkt met mee met de klant en het budget wat men te besteden heeft.

N.b.

Goede ervaring, vriendelijk personeel, geven goed advies en prijs kwaliteit is prima.

Goede producten, vriendelijk en kundig personeel.

Heb ik niet.